Banner cenonet by zombie

27 Apr

Family day haritu kitorang buat banner cincai yang super last minute. Esoknya nak pakai, harini baru pakteh i inform yang dia tak sempat gi print banner. Hohoho apelagi kul 3am baru baba ngan i start buat. Before tu dok kehulu kehilir tolong abah settlekan things for the family day jugak.

Dah takde masa nak berdondang sayang buat kat bilik. Bawak turun segala mak nenek gadget yang diperlukan. Belum start dah rasa diri macam zombie. Hihihi dengan apa artwork pun takde. Kot tinggal nak print jer cantiklah jugakkan. Senang sikit kerja. Ini from zero u.

Nak tahu kitorang guna apa? Adalah bunting lama yang abah dah tak pakai dulu, belakang bunting tu kan kosong. So lepas dah siap artwork yang tah apa..hahaha..i design dalam illustrator jer pastu kitorang print atas sticker A4 paper.

Pastu lekat2 lah gini kat belakang bunting. Nampak macam senang jer kerjanya. Tapi macam nak gila dok adjust measurement before print tu. Yerlah satu A4 tu kena budget kena potong tang mana kat artwork dalam illustrator tu. Kang senget benget dah ropa ape pulak.

Seb baik tak terpotong jari sendiri. Dan seb baik jugak the two heroes dah lena. Kalau tak memang makin besar dugaan kitorang. Dahlah baba ngan i memasing dah rupa zombie.

Haa camnilah!

Sambil buat sambil gelak..hahaha..haru biru betul. Dah nak subuh baru siap. Esoknya kul 11am baru kitorang gerak ke PD. Yang lain semua dah sampai. Nasiblah haiii..janji dah siap.

Jadilah simple pun banner cinonit ni, dari takde langsung.

 

2 Responses to “Banner cenonet by zombie”

  1. lemonade April 28, 2011 at 1:15 pm #

    oh camtu buatnya…patutla kau tensi

    • rillys April 28, 2011 at 2:24 pm #

      thanks kerana memahami..hehe

Leave a Reply