Nak gap baper tahun dapatkan adik?

26 Apr

Bebaru ni i dapat kiss newborn baby lagi. My cousin baru jer deliver baby girl. Syoknessss!

Eeeee rasa nak bawak balik jer budak kecik ni. Welcome to our big family wahai Puteri Farhan Nadhirah. Kiss kiss kiss sama dia!

Yang baju biru dok kat atas tilam tu lah my cousin. I call her kak nor. If  siapa kenal ika, yang suka belangkas ngan shirah tu..haa ni lah mak dia. Kira ika dapat adik barulah ni.

Rumah kak nor ni selang taman sebelah jer ngan my house. Bila dapat jer news dia dah balik rumah, zassss lah serbu! Dia deliver normal tu yang dok sehari jer kat wad. Tak dan kitorang nak gegar spital.

Shirah mengendeng suh i kluakan baby girl jugak. Kalaulah semudah beli ikan dipasar!

Ni anak bongsu kak nor. Sebelum ni lah bongsu, tapi dah ada adik ni..hihi..sorry no more bongsu yer. Gap si amsyar ni ngan adik baru dia adalah 13 tahun u!


Hero kecik agak2 nak suh mama gap berapa tahun nak dapatkan adik???

Senyum tu senyum jugak hero kecik ni. Tapi sampai sudah dia taknak baby kecik. Nak baby besar terus katanya. Hehehe..nak taknak mama nak jugak baby baru in our family tahun depan.

Kalau bukan i yang pregnant, adik i yang nak kahwin bulan 6 ni punyalah kot. Tak pun dedua jadi mak buyung. Amin…kalau kitorang ada rezeki.

 

8 Responses to “Nak gap baper tahun dapatkan adik?”

  1. rasp April 26, 2011 at 3:57 pm #

    jangan tunggu lama-lama…
    cepat2 jadik mak buyung *ihiks* 🙂

    • rillys April 27, 2011 at 10:03 am #

      u taknak bagi sapphire adik jugak ke..hehe

  2. pinky yana April 26, 2011 at 4:20 pm #

    ya allah ya tuhanku, murahknlah rezeki akakku ini. aminn.. 🙂

    • rillys April 27, 2011 at 10:03 am #

      aminnn 🙂 ya Allah kau berkatilah doa adikku ini. thanks sis…

  3. yan April 26, 2011 at 6:19 pm #

    akak gap agak jauh.. first 3 tahun then seconf 5 tahun. Takut rasanya nak beranak kot..

    • rillys April 27, 2011 at 10:02 am #

      tu pun salah satu sebab kak, trauma tak hilang lagi..hehe

  4. liz April 27, 2011 at 11:02 am #

    tgh terpikir bende yg sama gak.sebab 1st ngan 2nd dh dekat2,so yg ketiga biar jejauh sket ye tak?hehehe…5 tahun gap ok gak kan!

    • rillys April 27, 2011 at 1:36 pm #

      gimme five! seronok yg no.3 tu..ada 2 bodyguard

Leave a Reply