Sporting dan supporting

25 Apr

Nearly 13 years dah i left the school. Tapi disebabkan i have nieces ngan nephews, bila ada event kat their school macam Hari Kantin dan seangkatan dengannya..i dipaksa rela untuk pergi menyupport mereka.

So, sebagai aunty yang sangat sporting..ecehwahhh, dah tua nau lak bunyinya. I pergi sekolah Ika, SMK Bukit Bandaraya kat Bangsar. I taktahu nak panggil Hari Kantin ke, karnival sekolah ke..haha..pasalnya yerlah school nowadays kan dah advance. The activities pun wahhh kemain kau!

Kaler dik jangan tak kaler. Bebaik jangan tercocok bijik mata anak orang tu.

Memacamlah ada. Dan kerana itulah tetiba terasa diri ini kembali remaja. Rindunyaaa zamannn sekolahhh! Sob sob sob…

Belangkas. This year ika dah nak spm, shirah pulak tahun depan. Kejap jer budak berdua ni dah nak habis sekolah. Dulu time hingusan masa baby2 ahkak ni lah yang dok ngendong mereka. Marilah sedar diri yang diri ini semakin berusia.

Tapi walau berusia lanjut camne pun, asal jejak kaki kat sekolah..kompem berasa gila-gila remaja.

 

 

No comments yet

Leave a Reply