Kata nak jemput, kadnya mana dong

22 Apr

Lagi sebulan lebih jer lagi my sister’s wedding. Check the preparation list, ok..this week have to kawtim the invitation card. Let’s chase the person incharge!

Ohh no no, bukan mamat ni yang dicari. Yang ni i sorang jer cari. Saja rindu dah berapa hari tak jumpa husband sendiri. Kasi tempek pic sikit.

Brother yang pakai cap tu yang dicari. Kawan baba since college dulu. He’s the one yang help us to do the wedding card. So, here we’re at his place. Abah tak habis2 tak puashati tang map..kehkehkeh..naik poning den!

Rindu betul nengok cutter for artwork semua ni. Sangat2 mengimbau zaman design mendesignku dahulu. Selagi tak pukul 5am selagi tu dok nenyeh buat finishing artwork. Ater esoknya kul 8am dah kena submit. Last minute tu kan adventurous..hiks!

Our wedding card dulu i design n print sendiri. For my sis ni, hadoiii nak2 dengan dua budak kecik bertuah tu kan. Memang sampai tahun depan tak siap..hahaha! Tapi i tolong buat placementlah, visual apa nak buh..pastu wording.. kerawangs. Yang tu sonang yor, corat coret jer kat illustrator.

Dan yang penting, kad2 tu dah siap. Nak gi collect jer..early next month my parents dah boleh pergi menjemput. Happy dag dig dug to u dik!

 

 

4 Responses to “Kata nak jemput, kadnya mana dong”

  1. erin April 22, 2011 at 1:11 pm #

    ly, masa ai kawen dulu
    tempah kat cousin sdri
    dia bukak kedai kat kl sentral
    betul2 dpn check point nak naik KLCAT ke KLIA
    so, kalo nak cerewet pon tak segan
    hihihiih

    • rillys April 22, 2011 at 3:26 pm #

      ooo yer ke, u shud promote dia ni

  2. Dee April 22, 2011 at 1:51 pm #

    kerja kahwin ni dari sekecik2 benada smpilah ke sebesar2nya..mmg pening..tp seronok..plus penat..hehehe..

    • rillys April 22, 2011 at 3:07 pm #

      bukan selalu adik beradik kawenkan..hihi..tu yg terlebih eksaited

Leave a Reply