Kul 3-4am dapur dah tak berasap yer

19 Apr

Kalau dah nama takde kerja, pukul 3-4am pun boleh jer merayau gi cari makan. Dapur rumah beroperasi sampai 1am jer.

Around 3.30am at Syed Bistro, Kelana Jaya. Kata keluar menyelinap, senyap2 jer turun dari tangga bilik atas. Elok jer masuk keta..demm! Kepala tak bertudung pulak, arghhh cari jer cap dalam keta..zassss katup ngan sweater pink kesayangan. Muka pun takde kaler..koser aihhh.

Maggie goreng ayam satu! Ehh shirah pun nak..so dualah!

Hahaha sian laki den. Rasa nak tolong kunyahkan sekali. Macam tak cukup jer mulut dia nak kunyah, boleh?

 

6 Responses to “Kul 3-4am dapur dah tak berasap yer”

  1. Syazana April 20, 2011 at 9:05 am #

    Ni mesti kes takut hero2 tu terjaga.hehehe

    • rillys April 20, 2011 at 10:07 am #

      yerlah sis, diorang kalau nampak kompen nak follow..hehe

  2. lemonade April 22, 2011 at 11:51 am #

    u takde make-up pon lawa (off topik jap)

    • rillys April 22, 2011 at 12:42 pm #

      erk..mmg sangat lari topik ni 😛

  3. erin April 22, 2011 at 1:37 pm #

    ni yg untungnya ada parents kt rumah
    kita nak curi2 keluar pon ada org stay kt rumah tgk bebudak
    best siot!

    • rillys April 22, 2011 at 3:10 pm #

      kalau tak, kena angkutlah sekali..hihihi

Leave a Reply