IC lama bekas2 PM kita

16 Apr

Cam biasa, asal weekend jer i nak story pasal apa2 jer yang i retrieve from email. But this time bukan pasal artis, tapi about our ex-prime ministers. Pernah tengok tak how their old IC look like?

Tun Hussein Onn. Our PM from 1976 – 1981. Bapa Dato’ Seri Hishamuddin, ala2 chinese look gitu. Tapi i tak sempat dibawah pemerintahan beliau..ecehhwahh ngam2 i lahir, Tun Mahathir dah amik alih.

Tun Dr. Mahathir. Lama dia memerintah from 1981 – 2003. Encemkan dia masa memuda..tu yang Tun Hasmah sangkut tu. Dahlah ensem, brilliant pulak tu.

Tun Abdullah Ahmad Badawi. Our PM from 2003 – 2009. Sejuk jer tengok wajah dia. Tang songkok senget yang tak menahan tu..hehhh!

 

 

4 Responses to “IC lama bekas2 PM kita”

  1. mummysyafie April 16, 2011 at 11:01 pm #

    a’aa..muka pak lah penuh dengan ciri kebapaan..

    ni bleh buat arkib ni..

    • rillys April 19, 2011 at 10:45 am #

      sangat sejuk mata memandangkan…

  2. erin April 17, 2011 at 11:50 am #

    hihihihi hencem semua kan?
    btw, dah baca a doctor in the house?
    lagi banyak gambar mahathir muda2 dulu
    mmg encem. dr. siti hasmah pun cun. maintain kurus dari dulu 🙂

    • rillys April 19, 2011 at 10:35 am #

      tak baca lagi. tak sempat cari pun lagi. u dah grab ke??? bestnya!

Leave a Reply