Kamu2 yang ku sayang

15 Apr

Short entry pasal pengarang jantung hatiku. Tetiba kerinduan pula kat mereka…

Pengarang jantung hatiku yang pertama si abang. With his all time favorite short pants. Asal kluo jer dia rembat pakai sluor tu. Dan juga new shirt from aunty hawa lagi. Yang ni cekci sikit kata abang, jenuh nak pujuk suh pakai. Apepun tenkiu aunty 🙂

Pengarang jantung hatiku yang kedua si hero kecik. Bergaya ngan spek 5 hengget dia. Adik pun dapat new shirt from aunty hawa. Tapi adik kata tak cekci cangatlah. Oklah tu katanya!

Dah besar hero2 mama ni. Tak lama lagi boleh jadi bodyguard mama ekk. Next year abang baru nak masuk primary 1, tapi 4-5 jengkal lagi dah nak sama tinggi ngan mama. Camno tu? Tak kisahlah, yang penting mama loves u both!

 

6 Responses to “Kamu2 yang ku sayang”

  1. Rozey April 15, 2011 at 11:32 am #

    2 org hero bakal bodyguard mama dia nih…:)

    • rillys April 15, 2011 at 12:02 pm #

      plus apaknya. tapi kekadang apaknya ngelat..haha..tetiba

  2. Lady of Leisure April 15, 2011 at 11:46 am #

    wah dah nak sama tinggi ngan mama yer.. 🙂

    • rillys April 15, 2011 at 12:01 pm #

      sebab mamanya kurang tinggi kot..hiks

  3. mar April 16, 2011 at 4:19 pm #

    cute gile spek tu!

    hensem suda hero akk ni.

    • rillys April 19, 2011 at 10:49 am #

      spek 5 hengget beli kat pasar malam. sibuk org nak spek dia pun nak..hihi

Leave a Reply