Ghamai dan gamat sungguh

13 Apr

I sambung pasal entry gath KERABAD semalam tu yer. Cewah siap mintak permission bagai.

Dah balik baru dapat capture banner ni. Masa baru sampai tu takleh nak amik, manusia yang berkerumun kat entrance tu masyaAllah.

Baguslah WetWorld, Shah Alam ni..siap ada tempat for this kind of reunion. Secomel2 tempat dia ni, boleh lagi allocate space for event camni. Thumbs up!

Camni ada hati nak suh abang ngan hero kecik join the kids punya games? Huhuhu! Punyalah ghamai peserta. Takpelah kita mandi manda sudahlah nak oii. Ehh tu tu..the MC yang pegang mic tu, kenal tak?

Abang kieran from Hot FM. Memang takleh dapat mic sungguhlah dia. He just cudn’t stop talking u see..hiks!

Tu yang i naik heran.

Games for adults pun ada. Tumpang nengok jerlah. Yang bujang2 bolehlah kot join. Tengok2 jer pun tatap enjoy! Enjoy gelakkan orang, voley?

Kemain hadiah yang penganjur sediakan. Jenuh nak ngabehkan. Ohh lupa pulak, VVIP of the day was Dato’ Seri Dr. Ahmad Zahid Hamidi (red cap). Dato’ Seri ni pun asal dari Bagan Datoh. Entry for him esok2 ekk.

Antara bekas pelajar SMK Khir Johari, Sungai Sumun. Sekolah babalah ni. Ada a few sekolah lain jugak yang amik pic camni. Semua tu sekolah area Bagan Datoh, Perak.

Nak balik dah, babai! Ehh..tahun depan pihak sponsor tolong buat kat Sunway Lagoon plak ekk..dushh dushh!

 

4 Responses to “Ghamai dan gamat sungguh”

  1. erin April 13, 2011 at 2:46 pm #

    dah bertahun2 wetworld buka kt shah alam ni
    ai baru sekali pernah pergi
    cuma dah beribu2 kali lalu tepi
    hihihihiih

    • rillys April 13, 2011 at 4:04 pm #

      haa u kan orang shah alam..hihi..tp yerlah erin, kekadang org yg duduk tempat tu lah yg tak pernah jejak lagi, padahal org jejauh dah beratus kali pergi..huhu

  2. mummysyafie April 13, 2011 at 4:32 pm #

    ramai nya anakĀ² Bagan Datoh ni. syok bila dapat berkumpul camni.

    • rillys April 14, 2011 at 12:15 pm #

      memang ghamai bila dah kumpul. ly numpang sekaki jer..hihi

Leave a Reply