Dah diajak join sajalah

12 Apr

Dah lama tak join gathering besar2 ni. Kat WetWorld, Shah Alam bebaru ni..ada reunion KERABAD (Kelab Anak Rantau Bagan Datoh). Baba sekolah area situ kemain lama dulu, bolehlah consider anak rantau bagan datoh..agagaga..lagipun ramai kekawan dia yang join.

Pepagi dah tercongok kat entrance.

Kasi register dulu..ada dalam 2,000 ahli yang datang. Ghamai gak tu.

The kids pakai baju yang aunty hawa bagi. Semangat ngan baju baru tu.

Mencari port. Tempat gathernya ke dalam lagi. Tapi event belum start, kita ronda dulu. Comel jer tempat ni..takdelah sesat bagai.

Bagi chancelah diorang main benda pepusing ni dulu.

Pastu baru kasi terjun! Abang ngan hero kecik dapat sorang selai tshirt KERABAD ni..tapi for adult dah habis stok pulak. Diorang akan bagi lepas event..sabo jerlah.

Tu yang i dok pegang tangan budak nak turun tu i taktau anak sape. Tetiba jer dia cakap tolong turunkan saya. Aduhai manalah makpak ko nak oii..budak kecik ni dibiarnya mandi sendiri2..ishk2

Habis basah lencun separuh badanku. Pastu diorang dah syok mandi manda, i monitor dari tepi jerlah. Baba dah hilang ditenggelami ahli2 KERABAD lain.

Tak ingat apa dah ni. Syok kemain kome yer!

Wajah2 taknak balik. Dah berapa jam berendam lam ni. Event yang club ni atur pun i tak dapat join, baba sorang jer gi. I usha dari jauh jer. Kotlah dia terdating ngan gf lama kat sekolah dulu ker..hahahaha!

Semua bajet untuk event ditanggung sepenuhnya oleh penganjur. Dari tiket masuk, breakfast, lunch semualah. Syukur..rezeki2..lenkali buat lagi.

Sudah penat, mau pengsan dah. Pics with the crowds nanti entry lain i sambung ekk. Tetiba terikut penat pulak tengok pics dalam ni..heee!

 

4 Responses to “Dah diajak join sajalah”

  1. rasp April 12, 2011 at 2:33 pm #

    kids jumpa air mmg syiok aaa…
    kalo i pun syiok gak jadik badak berendam sis hehehehe..
    mmg ramai tul ahli2 KERABAD tu ek..

    • rillys April 13, 2011 at 11:18 am #

      i pun taktahu ramai sampai camtu. dahlah wetworld tu comel jer..hihi..gasaklah

  2. Rozey April 12, 2011 at 2:57 pm #

    best gak mandi-manda bergathering cam gini….bagan datoh x jauh ngan kpg saya di tk intan tu..:P

    • rillys April 13, 2011 at 11:16 am #

      ooo yer ke..bolehlah join kelab ni..hehe

Leave a Reply