Tak pregnant tapi mengidam itu adalah biasa

11 Apr

Mengidam dikala tak pregnant adalah lebih haru dari mengidam dikala pregnant. Boleh gitu?

Kisahnya, dah dekat sebulan i dok mengiau kat baba nak ngap2 chicken chop kat Showru, Kelana Jaya. Takde dia kisahnya..hihi..ok2 bukan dia tak kisah, tapi masa membatasi segalanya. Cliche lor.

So haritu baba amik i balik kerja. Bukan senang dia nak amik ni, selalunya kalau tak jejak kul 10pm..takdenya dia sampai umah. Dah alang2 menyeluk saku, sampailah jugak kat sini. Tenkayu darl.

Ntah apo bondo dibebelnya pon i taktahu. Ehh bukan taktahu, tapi kurang pendengaran..hahaha..masuk telinga kanan..keluar balik kot telinga kanan tu. Camno tu? Yang benornya, i dahlah dok gigil tahan ngidam nak ngap chicken chop kat situ..boleh lak ajak pok pek pasal masalah negara..haha..paling tak pun tunggulah i ngap sesudu dulukan.

Our all time feberet drink. Carrot juice dua!

Nyumsss! Excuse me…ngeh ngeh

Blurp! Alhamdulillah…ok tamat sudah kisah ngidam dikala tak pregnant.

 

2 Responses to “Tak pregnant tapi mengidam itu adalah biasa”

  1. erin April 12, 2011 at 12:36 pm #

    eh..eh.. macam sama je kita ngidam benda yg sama okeh
    tapi lom dpt lagi la..
    kalo baby dah keluar harus meleleh je air liur dia dak?

    • rillys April 12, 2011 at 1:50 pm #

      aah siankan baby tu kan..haha tetiba..eh apalagi godalah ur husb bawak gi makan western

Leave a Reply