Sein dan nana dah rujuk semula

9 Apr

Kita kembali lagi ke segmen artis..hehe..nak2 kalau yg ada good newskan, yg bad2 things tu kita ignore jer. Ni i nak story pasal pasangan sehati berdansa sein ngan nana. Kan diorang bercerai tahun lepas, alhamdulillah dah rujuk balik bebaru ni.

Comelnya anak2 diorang. Baguslah dah berbaik semula, demi kepentingan anak2.

Diorang buat kenduri kesyukuran bebaru ni. Teman2 lain sehati berdansa pun ada datang beri sokongan.

Semoga jodoh yang bertaut kembali ni akan kekal selamanya…amin

 

 

2 Responses to “Sein dan nana dah rujuk semula”

  1. mummysyafie April 9, 2011 at 10:16 pm #

    alhamdulilah..semoga berkekalan hingga ke akhir hayat. maybe perpisahan kejap tu dapat mematangkan lagi hubungan mereka

    • rillys April 11, 2011 at 10:42 am #

      syukur sis, berkat doa orang keliling yg nak mereka bersatu kembali

Leave a Reply