Yang sakit tu lah mereka suka

7 Apr

Pasal budak lagi. Satu pasal bebudak gegirl. Satu lagi pasal bebudak boboy.

Girls kalau main swing elok jer. Very the polite gitu.

But for boys. This is the way. Sorang baring kat bawah, sorang main hayun swing. Selagi tak meraung yang kat bawah tu, selagi tu eksperimen diteruskan. Siap memacam jenis gaya kuak yang kat bawah tu buat. Motipnya satu jer, nak try aksi mana yang paling sakit..bila kena hayun dek swing tu.

Yang dok kat swing tu pun satu jer motipnya, hayunan sekuat mana yang boleh menyebabkan dia jatuh tertonggeng ke terlentang ke dek aksi2 orang bawah tu. Mak mana tak meroyan???

 

 

4 Responses to “Yang sakit tu lah mereka suka”

  1. yan April 8, 2011 at 12:59 am #

    hee..hee.. exactly. kadang2 naik malas nak larang.

    • rillys April 8, 2011 at 12:58 pm #

      biarkan jer, dah sakit kang pandai ler insap..hehe

  2. erin April 8, 2011 at 3:03 pm #

    hahhaha..
    suka budak gegirl tu
    montot kecik je leh muat dua-dua naik
    hihihihi

    • rillys April 9, 2011 at 12:21 am #

      aahkan, takde nak rerebut

Leave a Reply