Geram kat budak

7 Apr

Harini nak enterpramekan anak memasing masa gath bff lepas. Haru biru kecoh mecoh hiruk pikuk semua completelah..hiks!

Amie bam bam. Tengok baju bees dia ni, teringat zaman bercintan dulu..baba tengah menggila racing kat club kereta mazda dia, Killerbees! And now dah veteran, racing ngan keta mainan anak anak sudeyyy.

Baru sampai amie moody a bit.

Cobaanku memeluk dia, memula terpinga japlah dia.

Lepas tu…! Meraung sudah…!

Pasal haim pulak, sangat tak reti duduk diam. Kehulu hilir jer kerjanya. And his all time feberet, tercengang..!

Dah puas kesana sini, landing pulak.

Pastu merangkak cari mangsa. Tengok jer macam buat tak reti, dia aim si amie tu actually. Elok jer dia masuk gear reverse, dia pun duduk hadap amie..pastu zaassss terus tangan dia naik kat muka amie..korek mulut, cucuk mata..haha!

Amie bam bam yang cool dari tadi pun nangis..cian dia. Tengok tu, kakak chica pun fenin kot. Haru u haru!

Zulaikha bersama BB ibunya. BB ibu, BB ku jua..lalaalaaa! Cantik rambut ayong, macam iklan syampu.

Budak besar panjang, si abang yang melepet lepas puas huru harakan rumah aunty hawa. Abang tak sihat sebenarnya, tapi sebab tengok kekawan semua main sakan..aishh how can kasi tengok jerkan?!

 

No comments yet

Leave a Reply