Sape tak bahagia kalau serba serbi baru

6 Apr

Last gath dengan geng bff, masa kat Ikea haritu kot. Makanya bila memasing dah kerinduan, berjumpalah kitorang semula. Kali ni kat rumah baru hawa. Best betul, dah dapat kerja baru..dapat pulak rumah baru..tu ok lagi, pastu siap package dapat keta baru..wallahhh! I’m happy for u dear.

Janji lepas asar, tapi lepas maghrib baru memasing muncul..ahaks. Tuan rumah (yang berbaju hitam itu) siap boleh gi merewang ke rumah kakak ipar dia..hehe..ampun yer buk hawa! Ku sangkakan dekat rumah kamu, rupanya jauh.

I bawa Bihun Goreng Dalam Hati Ada Taman. Daun sup ngan daun bawang tu hero kecik tolong potong, abang tolong tabur..tenkiu boys.

Tuan rumah sediakan bubur jagung manis lemak berkrim..nyammmsss!

Nani bawak choc cookies. Sendiri buat jugak. Marbeles! Ayang bawak buah mempelam epal ngan banana..slurrpp jugak! Pokoknya, cincai2 menu yang dibawa pun tetap delicious gitu.

Bapak2 tolong makan.

Pembantu peribadiku yang paling setia, shirah.

Keluar satu mainan, rebut..keluar lagi mainan lain, pun rebut jugak! Lantak kome ler aihhh…

Jeng! jeng! Pastu kitorang tumpang naik keta baru hawa. Dari dulu dia dok I Wish I Wish I Wish..last2 dapat jugak Wish..oppss terbagitau sudah..haha

Keta kecik pun kitorang bergasak sempit. Keta besau pun menyempit gak. Camno tu?

Ehh takut pulak tengok tingkap belakang ni. Syyyy!

Syukur dapat lagi kita gath untuk kali keberapa ratus ribu pun taktahu. Yang penting, semoga persahabatan kita akan terus terjalin sampai bebila. Lep u guys! Ehh, lep my readers too!

 

4 Responses to “Sape tak bahagia kalau serba serbi baru”

  1. Rozey April 6, 2011 at 2:45 pm #

    Best gak port Luck nih ek…..yg penting leh jumpa..:)

    • rillys April 6, 2011 at 3:31 pm #

      boleh jumpa dan gosip2..hehe..

  2. AreLeez Adnan April 6, 2011 at 11:44 pm #

    toyota wish, ek? wah! bestnye!

    • rillys April 7, 2011 at 11:01 am #

      hihihi..rembatlah sebijik

Leave a Reply