Corat coret ABPBH 2010 versiku

4 Apr

Orang lain bz pok pek pasal Anugerah Bintang Popular ABPBH 2010 semalam, i pun nak tumpang kepochi gaklah. Tapi mana yang mencuit hati jerlah.. hehe..pics i grabbed from Cari Forum. Credit to the portal.

Sejuk mata tengok Irma ni. Nabil jeling dari jauh jerlah..hiks. Tapi masa Irma kat pentas nak sampaikan anugerah tu dia ada cakap kat Jehan Miskin.. taknaklah try yang popular2 ni, bahaya. Heee!

Kamal Adli ni funny jugak ekk. Masa kat stage, diakan sekali dengan artis2 lelaki lain yang nama ala2 western gitu..so dia pronounce nama dia jadi ‘Kamal Adle”..pastu buat muka blur..haha..cute!

Congrates to Fasha Sandha, menang dia tahun ni. Even dihimpit, dilanggar, dihentam ngan pelbagai kontroversi..tatap menjadi pujaan peminat. Tapi memang takleh sangkal, lakonan dia memang superb!

Phewittt! Dynas antara artis yang i rasa agak seksisss malam tu. Halus mulus gebus kulit dia u…

Adik mia pun ada jugak. Rasanya kena ada kategori Artis Kekanak Paling Popular pulaklah tahun depan. Kan kita ramai artis kekanak sekarang ni.

Serius lain nampak Raja Azmi masa ni.Maybe sebab berjambul dan berambut panjang kot. Yang Rita Rudaini lagi best, katanya..dalam sibuk2 kontroversi pun sempat lagi berisi..ahaks..i like! Kat event ni, penganjur siap sediakan ambulans tau..standby for Rita kot2 nak deliver.

And last but not least pasal pemenang Anugerah Artis Paling Popular 2010 malam tu..Shaheizy Sam! Big congrates!

Kehlasss u, diserbu lepas habis tu. Kata paling popularkan..hehe

Shaheizy disamping Nissan Teana yang dia dapat. Cayalah derrr!

 

4 Responses to “Corat coret ABPBH 2010 versiku”

  1. ieda al-habsyi April 4, 2011 at 2:32 pm #

    memang patut fasha menang, lakonan dia mantoppp walaupon aku getik ngan peel dia, hehehhe 🙂

    • rillys April 4, 2011 at 3:39 pm #

      peel dia tu tak dapek nak nolong..hehe..yg penting kita enjoy tengok lakonan diakan

  2. chempakamummylicious April 5, 2011 at 9:18 am #

    Good Post..Sokong bab idea “Pelakon Kanak2 Paling Popular”..sureee vote utk Mia…saingan terdekat mebi Haziq & Fimie (astro)…hmm…ape2 pon..sgt sukeee Irma mlm tu..terserlah keayuannn & kelembutannyaa..I Lioookeee!!

    • rillys April 5, 2011 at 10:12 am #

      thanks dear 🙂 i pun suka sgt irma tu. hopefully takdelah gosip2 yg tak diingini melanda dia pasnih..

Leave a Reply