Majlis resepsi Kris Dayanti

2 Apr

Syukurlah dah selamat gak kahwin Kris Dayanti ngan mamat Timor Leste ni.

Majlis resepsi mereka kat Jakarta. Bestfren dia Dato’ Siti mestilah adakan.

Gulp tengok baju Hajjah ni..hiks

Anang, ex-hubs dia pun mai. Sporting!

Bunga Citra Lestari, baru ni nampak dia muncul lepas deliver haritu. Anak u mana dong??

Performance wajib.

Sesi tari menari. Mewah betul nampak wedding dia. Semoga kekal bahagialah yer.

Pasangan sejoli sehati berdansa..dato’ siti dan  dato’ k..ekekeke

 

12 Responses to “Majlis resepsi Kris Dayanti”

  1. nasazfrog April 2, 2011 at 11:27 am #

    sis.. tu la yang kite harapkan moga2 hubungan mereka berkekalan ek,

  2. yan April 3, 2011 at 11:30 am #

    Org Indonesia ni dia pelik sikit. Hj ke tak hj ke , depa ni bit moderen..

    • rillys April 4, 2011 at 10:31 am #

      maybe kot, ada aku kesah kata mereka…

  3. mummysyafie April 3, 2011 at 10:10 pm #

    tok ti pun ada gak ke..masa akad nikah arituh anang tak datang kan. utk majlis resepsi dier datang gak..bagus la camtu kan..takmo gaduh2 lepas bercerai.

    • rillys April 4, 2011 at 10:30 am #

      tak dtg rasanya masa nikah tu. ehh anak2 kris tak nampak pulak ekk kissing2 hug2 mommy dia. tak suka ke

  4. attyfir April 4, 2011 at 9:08 am #

    memang nampak mewah weddingnya..

    • rillys April 4, 2011 at 10:30 am #

      husband dia orang kaya raya kat timor leste nun..no wonder wonderlah kan kak

  5. Rozey April 4, 2011 at 11:18 am #

    Moga berpanjangan hingga he akhir hayatlah ikatan perkahwinan ini.amin…:)

    • rillys April 4, 2011 at 1:37 pm #

      itulah yg diharapkan..amin

  6. lemonade April 4, 2011 at 5:53 pm #

    smga kekal ke akhir hayat… Camne Anang rasa msa tu? dlm hati mesti sayu sesangat

    • rillys April 4, 2011 at 11:27 pm #

      of coskan mesti touching u, tp dgr anang pun dah ada pengganti

Leave a Reply