Tari menari majlis kahwin

1 Apr

Seronoknya dah nak weekend lagi. Yippie! Cakap pasal weekend, teringat pasal wedding. Cakap pasal wedding, teringat yang i attend satu wedding ni kat Gombak dalam bulan lepas.

I tertarik tengok siap ada persembahan tari menari u…

Bukan main meliuk lentok the dancers, hehe..patutnya ditarik sekali pengantin baru ikut joget sama..ahaks

Pelamin yang simple. Takde berkompang bagai, just duduk kat pelamin untuk amik pic jer. Ok gak gitu kan..

Pengantin yang diraikan. Cucu tiri pada makcikku. Semoga berbahagia yer..

Pastu pasal side dishes, kemain banyak yang dijamukan untuk tetamu. Ada laksa, aiskrim, kuih muih, kek2 lapis. Murah rezeki tuan rumah…amin

Blurp! Alhamdulillah dah kenyang. Thanks makpak pengantin for inviting us. Insyaallah tahun depan timang cucu yer!

Enjoy your weekend, peeps 🙂

 

 

10 Responses to “Tari menari majlis kahwin”

  1. et April 1, 2011 at 12:23 pm #

    Have a nice weekend, dear..!
    Sukenya dtg sini baca2 your nice belog. Ermm.. kalu nak masuk contest kat belog i, jemputlah.. 🙂

    • rillys April 1, 2011 at 12:32 pm #

      thanks dear 🙂 nanti i terjah sana kay…

  2. Morale April 1, 2011 at 4:23 pm #

    Wah meriah majlis like this, here dah tak der macam ni.

    • rillys April 1, 2011 at 4:46 pm #

      nanti anak u kahwin buatlah sis..hehe

  3. yan April 2, 2011 at 1:30 am #

    kiranya mmg ada group for tarian tu lah ye…

    • rillys April 2, 2011 at 10:18 am #

      aah, yg lelaki dok kat belakang pukul gendang..main alat muzik

  4. ada mokhtar April 2, 2011 at 11:35 am #

    menariknye.. meriah betul majlis siap ada tari menari..

    • rillys April 4, 2011 at 10:31 am #

      jarangkan ada sampai tahap camni, tu yg terkesima

  5. mummysyafie April 3, 2011 at 10:12 pm #

    meriah gak majlis perkahwinan ni li..siap ada tari menari..

    • rillys April 4, 2011 at 10:30 am #

      aah, tapi pengantin tak bersandinglah pulak

Leave a Reply