Masa dah time

30 Mar

Family day part 9. The last part. Akhirnya! Fuh fuhh… Bila dah check out tu, semua gather kat tapak outdoor activity tu semula. Last photo session beramai-ramai.

Kasi susun dulu apa yang patut. Sempat lagi merembat kejap pasu bunga cute tu..hihi..pic-nya last kang i publish ekk.

Dah salam salam, hug hug, kiss kiss..semua berangkat pulang!

Kitorang pun, angkat jugak kaki. Letih yang teramat masa ni..kalau dapat katil memang heaven. Mahu sampai 3 hari tak bangun..haha!

Tengok..baik punya lena. I jer takleh nak lena, risau gak baba drive..dia pun ngantuk jugak. Tapi kitorang tak terus balik rumah, singgah rumah adik i kat seremban. Perghhh pastu memang pengsan sampai ke malam..baru balik KL.

Tadaaa…! Alhamdulillah selesai sudah family day sebelah abah for 2011. Syukur semuanya berjalan lancar. Lepas ni nak prepare family day sebelah mak pulak..insyaallah after raya..amin 🙂

Thanks pada yang sudi baca sepanjang2 dan berderet2 entry pasal family day ni. Semoga kita jumpa lagi tahun depan!

 

2 Responses to “Masa dah time”

  1. Rozey March 31, 2011 at 12:41 pm #

    Best nya….bp hr buat family day nih?

    • rillys March 31, 2011 at 3:59 pm #

      sabtu ahad jer. tu yg pack..pengsan..hehe

Leave a Reply