Pulau Jodoh, silap2 mermaid yang datang

29 Mar

Family day part 8. Walaupun kul 3-4am baru memasing lena diulit intan, tetapi tetap mampu bangun awal untuk breakfast kat beach. Heaven…

Morning guys!

Kejap tu abah datang tanya nak naik bot tak? Weee..! Gila taknak..??

Tadaaa..! So here we’re..! Vrroomm vrroommm!!

Pengemudi tak diundang..hehh

Berselisih dengan banana boat. Ni kat tengah2 laut..memang dalam yang teramat sangatlah kiranya kat sini. Kat sini jugaklah siapa yang naik banana boat ni akan diterbalikkan. Wuuuu..! Kalau i, pengsan dah kot.

Ehh, brother boat ni main kona2 baring pulak dibuatnya boat ni. Splashh splashh ler masuk air. Tu takpe lagi..siap rasa macam nak terbalik dah!

Suka betul abang ngan hero kecik. Orang jerit takut, diorang leh main tiup2 wisel kesukaan…

Hero2 yang kejap takut kejap terlebih berani..mama konfius.

Tu..orang panggil Pulau Jodoh. Ada macam bukit tinggi kat situ, siapa nak cari jodoh bolehlah naik atas tu mohon hajat. Manalah tahu kot dapat jodoh dengan mermaid..haha!

Tak puas rasanya. Diorang boleh bawak kalau nak gi tempat snorkelling. Tapi tak sesuailah masa ni..kalau gi berdating berdua bolehlah. Lain kali yer bang!

Kita sambung mandi laut. Diorang terjun jer dari bot tu. Fuhh..anak2 jantanku!

 

6 Responses to “Pulau Jodoh, silap2 mermaid yang datang”

  1. kin March 29, 2011 at 12:24 pm #

    besh kan outing reramai…

    • rillys March 29, 2011 at 2:08 pm #

      kalau sesorang best tak agaknya ekk..tak pernah try..u pernahkan sis

  2. yan March 29, 2011 at 8:37 pm #

    elok utk org yg belum temu odoh ni kan..

    • rillys March 30, 2011 at 10:55 am #

      sampai ke tengah lautan nak gi cari jodoh..

  3. mar March 29, 2011 at 10:38 pm #

    rindu mau ke PD lg…yuhuuu!

    best kn. rase cm nk pegi bercuti pule asik bace entry PD kak lily ni. ihi~

    dulu mase pi PD, naek banana boat tu mmg d best! laut dalam lg diorg terbalikkn. haha!

    • rillys March 30, 2011 at 10:54 am #

      hohoho akak tak bolehlah. even ada life jacket tu..ngeri!

Leave a Reply