Takde pic paranormal

28 Mar

Family day part 7. Sesi melepak ditengah malam, ditepian pantai..ditemani hembusan angin bayu sepoi sepoi bahasa dan desiran ombak yang memukul pantai..pergh!

Tapi i dapat join diorang melepak kejap jer. Sebab abang ngan hero kecik dah selamat lena diulit intan. Sian pulak, so i decide to balik bilik.

Yang lain ikut jugak balik bilik tapi nak tukar baju jer. Pastu gi pantai balik.

Kemain melentik ekor mata budak ni.

Sementara melepak kat luar bilik, diorang ni takde kerja. Saja gi snap sana sini..dengan harapan akan ada paranormal yang muncul. Tak kelakarlah weiii! Dahlah lepas diorang semua pergi, i tinggal bertiga jer dengan bebudak.

Cobaan lagi. Sebenarnya banyak betul pics diorang snap kat luar hotel. Masa ni around 1-2am. Tapi syukur takde satu pun yang ada tanda2 paranormal tu. Takde kerja betul.

Jelesnya tak dapat join diorang lepak kat sini. Sob sobbb…

Sambil memancing. Lagi tambah jeles. Nasib badan…

Jeles tu takpe lagi. Yang i geramnya, bila tinggal kitorang bertiga jer kat bilik, boleh pulak budak berdua tu bangun dan terus segar bugar!

Tengah syok online, dengar abang panggil. Kusss semangat seb baik tak tercampak laptop.

Pastu budak kecik ni ikut bangun. Kelaparan.

Sudahnya tak jadi tidur. Tapi i takdelah sampai suruh baba balik bilik amik kitorang, bawak gi lepak tepi pantai. Masa ni dah dekat kul 3am. Koser laa haii nak berembun jantan ke betina ke dengan bebudak ni.

 

6 Responses to “Takde pic paranormal”

  1. erin March 28, 2011 at 8:00 pm #

    ly, i berani kerat kuku la
    kalau ada pun gambar paranormal
    confirm u tak berani tepek kat blog
    nnt jadi hunted blog
    hihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhihiihihihih…

    • rillys March 29, 2011 at 10:47 am #

      hahaha! tak nampak apa bolehlah eksen ekk 😛

  2. Rozey March 29, 2011 at 11:16 am #

    wah bestnyer coti2 malaysia…

    • rillys March 29, 2011 at 12:24 pm #

      azzey pun selalu gi bercutikan..seronokkan

  3. REDBLOODSNOW March 29, 2011 at 11:47 am #

    NICE SHOT SUMA LAH. AILIKE “:)

    • rillys March 29, 2011 at 12:23 pm #

      thanks zie :)…

Leave a Reply