Party baby shower Sazzy Falak

27 Mar

Happy sunday guys 🙂

Pagi2 ni i nak share pasal Sazzy Falak yang bakal dapat anak kembar. Diorang buat party baby shower. Jom!

Pasangan yang diraikan. Charming sungguh hubs dia ni.

Tiup belon nak masukkan dalam baju memasing.

Hot momma Linda Jasmine pon ada. Tengok anak dia Ratu tu..sungguh bergaya u!

Hosted by Aishah Sinclair. Oh my! I love her hair!

Lovely couple. Pray the best for both of them.

And for you guys too…have a lovely sunday 🙂

 

10 Responses to “Party baby shower Sazzy Falak”

  1. diyana March 28, 2011 at 8:42 am #

    ya allah comelnya derang suami isteri ni..tak nampak eh perut sazzy tu walaupun peknen twin ;).bertuahnye bdn.kalau diyana ka..baru 5 bln,dah mcm nak beranak..hehe.

    hmm lily, jom join telekung jersey ga saya;)

    http://siahsekeluarga.blogspot.com/2011/03/telekung-jersey-ga.html

    • rillys March 28, 2011 at 10:51 am #

      aah tak sangka dia pregnant twinkan…

      ohh ok nanti ly terjah ur blog kay…thanks for the invitation

  2. suliana March 28, 2011 at 10:38 am #

    baru baca dlm harmoni pasal dia.. cantik kan, perut kecik je 🙂

    • rillys March 28, 2011 at 10:49 am #

      aah..tak sangka ada twins dalam tu

  3. sue March 28, 2011 at 12:03 pm #

    wow twins!! sgt comei perut die…and she’s soo pretty as well.

    • rillys March 28, 2011 at 3:49 pm #

      true. dahlah comel, cantik plak tu..

  4. Rozey March 28, 2011 at 3:22 pm #

    sweetnya sazzy nih..:)

    • rillys March 28, 2011 at 3:49 pm #

      asyik tersenyum jer kerja dia..

  5. erin March 28, 2011 at 8:14 pm #

    i pon suke tgk laki dia
    heheheh
    btw, smpai skrg tertanya2 baby shower tu ape kebendenye?

    • rillys March 29, 2011 at 10:46 am #

      rasanya party mcm sebelum kawen ada bachelor partykan..so sebelum deliver ada baby shower gitu

Leave a Reply