Ni awak punya, ni dia punya

25 Mar

Family day part 6. Patutlah macam felik jer. Rupanya tertinggal entry hadiah. Tenkiu cousinsss for the reminder..hehe..alert sungguh korang. Lep u guys!

Eh makcik tudung pink ni dok rilek pulak. Hadiah siapa nak susun???

Sambil susun sambil pok pek kira ni no. satu ni no. dua ni no. tiga…ni budak punya ni remaja punya ni orang besau punya. Masa plan pasal gifts ni memang nak semua yang hadir at least bawak balik satu hadiah. Alhamdulillah semuanya fit in budget…

Bebudak yang menang. Abang ngan hero kecik split group lelain. Menang kalah semua dapat. Habis baby2 yang tak main pun dapat gak..jajan..hehe

Juara kumpulan kategori dewasa..kumpulan merah! Dapat hamper ngan hadiah untuk setiap sorang dalam group tu. Congrates to family paktam!

Naib juara adalah our group..kuning! Dapat gak hamper ngan hadiah memasing.

Tempat ketiga goes to group biru! Tahniah to maklong n family.

Empat group yang lain memasing dapat saguhati. Setiap orang dalam group tu dapat. So, semua tersenyum gumbira malam tu…

Ok dah langsai hutang pasal entry hadiah.

Have a pleasant weekend, yeah!

 

12 Responses to “Ni awak punya, ni dia punya”

  1. liz March 25, 2011 at 2:42 pm #

    wohhhoo!!yg penting sume merase kan!

    • rillys March 25, 2011 at 4:21 pm #

      yer itu yg kita cari..hiks

  2. Dee March 25, 2011 at 3:23 pm #

    wah..syok ar..semua pun dpt hadiah..

    • rillys March 25, 2011 at 4:21 pm #

      bagi jgn tak bagi. walaupun hadiah yg simple jer..hehe

  3. cik wanie March 26, 2011 at 6:44 am #

    bab2 part hadiah nie yg best,
    semua org dpt rasa dpt hadiah….

    🙂

    • rillys March 26, 2011 at 9:11 am #

      part ni yg dinantikan..hehe

  4. yan March 26, 2011 at 11:50 pm #

    seronoknya dapat hadiah…

    • rillys March 27, 2011 at 8:24 am #

      walaupun hadah tu biasa2 jer punya…hehe

  5. huda March 27, 2011 at 11:45 am #

    nak adiah sikit…

  6. erin March 28, 2011 at 8:21 pm #

    i pon suka kalau family day semua dpt hadiah
    tak kesah la lebat ke tak lebat
    takdela yg terasa hati atau kecil hati
    hehehhe

    • rillys March 29, 2011 at 10:45 am #

      yg penting takde yg jeles meles..hehe

Leave a Reply