Cuit sikit pasal belon bagak

21 Mar

Selamat hari isnin kekawan. Semalam lepas habis buat ‘sepering cleaning’ kat rumah, terus diriku fengsan. Tak dan nak buat autopublish untuk harini..sob sob..ecehh tak pepasal lak sedih.

Memandangkan harini super bizi sikit, i post sikit dulu pic pasal our tour to Hot Air Balloon kat Putrajaya last weekend. Story pasal family day i hold dululah..nak muntah pulak rasa..ngeh ngeh.

Hujan pon hujanlah. Janji dapat jejak gak kat sini.

Here we’re.

Cuaca dah makin baik masa ni. It’s time untuk tengok belon besar bagak fly!

Ishk..dah kena call for meeting pulak. Ecewahh..dan dan letak pic belon gergasi ni yang tengah sedih…cutekan..tapi hero kecik boleh pulak takut.

Later, bila moodku dah kembali bersinar camni i’ll update more kay.

Good day all 🙂

 

12 Responses to “Cuit sikit pasal belon bagak”

  1. Bro Framestone March 21, 2011 at 1:05 pm #

    Bro hari sabtu ade je kat putrajaya.. tp xdpt tgk satu belon pun di naikan…

    memalam ade gak dorang nk try naikan.. tp bro xlarat.. lepak kat masjid putra je…

    ahad cam nk dtg terjah.. tp xde mbe.. terus je drive balik perak

    • rillys March 21, 2011 at 2:05 pm #

      kitorang tgk belon tu naik hari sabtu. tapi tak banyak..jadilah..hehe..yg malam tu dah mcm konsert rock pulak jadinya..bingit betul

  2. Bro Framestone March 21, 2011 at 2:47 pm #

    tengok pagi.. dalam kul berapa ek..??

    Bro kul 11 baru sampai ke tapak ekspo… berjalan kaki dari masjid putra

    • rillys March 21, 2011 at 3:01 pm #

      ooo ly pergi petang..kul 6pm camtu belon fly..lepas hujan stop. pagi kalau tak silap early morning diorang fly

  3. Bro Framestone March 21, 2011 at 3:05 pm #

    lepas hujan stop bro ke alamanda.. lepas tue g seksyen 3 lepak dengan blogger.. lepas teu mintak dorg hantar ke masjid putra…

    mandi solat semua…

    tau2 je nmpk cam belon nk dinaikan..

    tapi sebab xlarat n xde mbe.. so cari la port untuk rehat n tidur…

    • rillys March 21, 2011 at 4:03 pm #

      sian..ly dengar macam kepenatan jer

  4. mummysyafie March 21, 2011 at 4:57 pm #

    hero kecik takut ke? alahai..sian dier

    • rillys March 21, 2011 at 11:30 pm #

      aah kemain dia nyorok belakang ly..hehe..abang n wawan steady ekk..good boyslah..nor pic kita nanti ly letak kat ending belon malam tu ekk..baru surprise sikit..hihi

  5. Dee March 21, 2011 at 5:28 pm #

    x pegi putrajaya pun..sbb busy dgn kenduri tahlil di rumah..hehe..

    • rillys March 21, 2011 at 11:28 pm #

      ohh bagus tu sis. family lebih penting…

  6. liz March 22, 2011 at 8:13 am #

    igt nak pegi sini la ritu bwk anak2 tp sebab ujan x jadi pegi huhuhu.

    btw…selalu jalan sini…best!!

    • rillys March 22, 2011 at 12:11 pm #

      masa ly pergi haritu hujan gak. tapi redah jer..hehe..ngam2 belon nak fly hujan pun stop. takpe next year ada rezeki pergi kay…

Leave a Reply