Family meeting didewan yang comel

16 Mar

Part 2 family day. Tak sempat nak sehati berdansa dalam bilik, dah kena call for family meeting. Sebelum tu siap2 tukar baju untuk sukaneka. Setiap family pakai baju tema warna memasing. Seronok pulak tengok!

Dewannya comel jer. Seb baik muat kitorang yang seramai 97 orang ni. Warna warni sungguh, macam2 theme kaler ada..biru, kuning, merah, oren..dan blablala.

Simple opening ceremony. Tu pun banner cenonet last minute. Pakcikku yang baju oren tu call abah the nite before family day. Cakap dia tak sempat gi print banner kat kedai. Huaaa…!

Takpe2 kita guna apa yang ada..amik bunting lama kat rumah, beli A4 sitcker..design sesimple yg sempat kat illustrator, adjust2 sikit, print kat sticker, potong2 ikut alignment..tadaaa..dengan pertolongan baba, banner kerdil itu siap from 3am-6am.  Fuhh..bolehlah daripada takde. Kelakar pulak rasa bila ingat balik.

Hidup kuning!

Done with the meeting, minum petang kejap before start sukaneka.

Selingan sebelum ke padang

Sticker tampal kat baju memasing. Plan asal nak hantar baju semua orang for printing. Tapi masa dah suntuk. I print jer sticker camni sudeyyy. Nak tahu siapa approve design tu? Abang dan hero kecik! Hahaha!

We’re ready for the battle. Mari bersukan!

 

14 Responses to “Family meeting didewan yang comel”

  1. Rozey March 16, 2011 at 1:07 pm #

    Best nya Family Day cam gini ek…)

    • rillys March 16, 2011 at 3:03 pm #

      simple jer sis..yg penting semua happy..hehe

  2. attyfir March 16, 2011 at 2:26 pm #

    beshnya family lily ada family day bagai..
    seronok kalau buat acara ni , mengeratkan silaturahim lagi.

    • rillys March 16, 2011 at 3:03 pm #

      thanks kakty 🙂 akak suggestlah kat family akak…

  3. rasp March 16, 2011 at 3:53 pm #

    bestnya sis…
    bila i tgk nie…tingat plak kat famili w’ouls..
    dah lama tak organise benda2 nie…
    rasa cam nak mula balik nie….

    • rillys March 16, 2011 at 4:24 pm #

      i teringat dulu u ada citer family u buat camni. buatlah balik sis…

  4. Dee March 16, 2011 at 5:51 pm #

    wah..siap ada theme colour..bestnya..

    • rillys March 16, 2011 at 6:23 pm #

      senang nak lawan bila bersukan..hihi

  5. mummysyafie March 16, 2011 at 9:08 pm #

    wah..bestnya li. siap ada kaler tema tuk family. penat gak nak wat camni erk..siap sampai 97 orang tu..

    • rillys March 17, 2011 at 11:05 am #

      sesekali takpe sis, diusahakan jugak..makin lama makin bertambah bilangan ni..kena recruit tenaga kerja lebih sikit..hehe

  6. erin March 17, 2011 at 12:41 pm #

    what’s gonna work?
    a team work!
    bila bekerjasama semua jadi mudah
    hihihih

    yg penting happy.. n family day ni nampak so happening even though bnyk plan tak jadi spt yg diharapkan

    • rillys March 17, 2011 at 1:39 pm #

      yerlah erin..takde yg perfectkan..yg penting semua berjalan lancar..thanks

  7. kaseh March 17, 2011 at 10:56 pm #

    happening laaa family lily..seriussss…..jelesnyaa family akak tak meriah camni.. 🙁

    • rillys March 18, 2011 at 10:38 am #

      alaa jgnlah cakap camtu sis..insyaallah jodoh baru nanti akak cari yg ada big family..amin

Leave a Reply