Eksaited kuasa 10

15 Mar

Semalam i dah intro pasal our family day kat Seri Ratu Hotel & Spa, PD last weekend. Harini i story teruslah part masa baru sampai tu. Memang menggila banyak pics, so i buat ikut aktiviti.

Hopefully dalam few days bolehlah habiskan update kat blog. Kalau tak memang muntah hijau orang asyik baca pasal ni..hihi..jangan marah haa..journal ni untuk our family’s reference. Mereka2 yang nak buat rujukan pun boleh 🙂

Baru nampak sign ni jer kitorang dah excited!

Masa sampai tu dah ramai family adik beradik abah yang dah sampai. Kira punya kira belum cukup 97 orang. So tunggu lagi, cuaca pulak memang cantik banget masa ni. Syukur 🙂

I tolong abah untuk bagikan kunci2 bilik. Kelakar jer memasing..gelak gelak memain. Yerlah bukan formal pun event ni. Tu yang tambah best tu.

Abah dan pakcik pakcikku. Tanpa mereka tak berjayalah event ini.

Sebelum masuk bilik memasing, kita sapedek dulu.

Memang masyuk habislah. Makan kat tepi pantai diiringi dengan tiupan angin bayu dan desiran ombak…weeeeuuuuu!

Mari ramai ramai cari bilik. Orang lain dah selamat masuk, kitorang gak terhegeh hegeh.

Depan bilik memasing dah siap tampalkan nama family. Dalam pakej kitorang amik 6 family suite n 5 deluxe room.

Ok nak siap siap for our family meeting kat dewan. Chiowww!

 

6 Responses to “Eksaited kuasa 10”

  1. Dee March 15, 2011 at 6:10 pm #

    wei..seronoknya bila saudara mara sepakat gini..dan disebabkan itu xdelah yg muda2 x kenal sedara mara kan..patut dicontohi..

    • rillys March 16, 2011 at 10:47 am #

      bak kata orang, yg jauh kita dekatkan…

  2. Gina Manan March 15, 2011 at 7:25 pm #

    Eiiii, nampak seronok kan bila sesekali berkumpul mcm nie, bolehlah lepaskan stress sekejap

    • rillys March 16, 2011 at 10:46 am #

      raya pun susah nak dapat gather camni. memang seronok 🙂

  3. kaseh March 17, 2011 at 10:58 pm #

    kalau kita2 buat gathering katsini pun syok kan.. lily organize..hehe sbb ly penah pegi..

    • rillys March 18, 2011 at 10:38 am #

      good idea tu sis!

Leave a Reply