Kereta yang takkan kena speedtrap

7 Mar

Cerita untuk diri sendiri takde, maka marilah baca cerita pasal budak budak veteran dan yang tak cukup umur ni.

Shirah dan elmo kaler biru. Ni masa i cuti panjang untuk raya cina haritu. Seriously termati kutu. Tu yang saja bawak the kids gi Jusco IOI.

Lambakan toys yang ala ala dilelong kat pasar malam. Murah amoii malii malii murahhh…

Sesi mencari alien2 Ben 10. Ngeri tengok muka alien sekor sekor tu.

Tempat wajib. Memang kayo tokey kereta2 mainan bagak ni ekk. 5 minit RM3..10 minit RM5. Abang ngan hero kecik main minimum mesti doploh minit. Sengih jer tukang jaga tu. Ko dapat komisenkah?

Motor…vroom Vroommm!

Memula motor lepas habis 20 minit, nak kereta pulak. Sambung lagi 20 minit. Sabau jerlah. Rasanya lagi berbaloi beli main kat rumah. Bateri pun charge jer. Mainlah korang sampai lebam bijik mata. Nak speed laju mana pun takpe, bukan kena saman ekor pung. Tapiii paling murah berapa ekk sebijik kereta gini? Fuh fuhh..lagi bagus kalau buy 1 free 1. Pastu pastu…kat mana boleh dapat yang murah murah tu??? Please help me, thank you.

 

10 Responses to “Kereta yang takkan kena speedtrap”

  1. Dee March 7, 2011 at 3:40 pm #

    eh..cousin dee beli dlm 300++ kat puchong..abis bateri je caj..kalo anak lily selalu main..baik beli je..

    • rillys March 7, 2011 at 4:46 pm #

      ohh tak sampai rm500 tu. ok harga camtu. nanti nak gi survey…thanks sis!

  2. mar March 7, 2011 at 7:28 pm #

    nk bli satu jugak la. bwk pegi keje x kene speedtrap. kahkah!

    tp kene import pemandu jugak ni. haha!

    • rillys March 8, 2011 at 10:44 am #

      hahaha! itu cari nahas namanya 😛

  3. cik wanie March 7, 2011 at 8:20 pm #

    kalau mcm tue,
    mmg x kena speedtrap dan mmg comfirm x akn kena saman punya,
    percayalah ckp wanie…

    *tetiba terasa nak beli jugak*
    mcm mana tue:P

    • rillys March 8, 2011 at 10:44 am #

      ekekekeke :P…eh waniekan pemandu berhemah..mesti tak pernah kena saman punya

  4. Wawa~* March 8, 2011 at 9:56 am #

    wahhh mmg sronok boy dpt main mende2 camni… hehehe… me x tau mana murah laks.. hopefully sis dpt jumpa mana nk beli ngan murah soon 😀

    • rillys March 8, 2011 at 10:43 am #

      harap2 adalah..kalau tak invest jugaklah kat sini..hehe

  5. mummysyafie March 8, 2011 at 10:07 pm #

    wawan selalu main kejap je..kalau tengok orang ramai terus dier takut. abang plak selalu nya tak cukup..nak kena main banyak kali baru puas.

    • rillys March 9, 2011 at 10:22 am #

      ekekeke..nor pun kena belikan jugak utk hero2 nor ni

Leave a Reply