Rindu saat budak berdua ni kecik

4 Mar

Semalam buh sikit pics lama my kids kat entry, tetiba harini macam nak buh banyak sikit pulak..hiks..rindu sangat moment diorang kecik kecik dulu.

Hero kecik bam bam sangat suka masukkan barang besar besar dalam baju dia, pastu buat muka cengang cengang.

Abang dari kecik suka amik pic sambil control encem. Tapi bawah cekci sangatlah..haiyooo

Diorang ni beza umur setahun jer. Tu yang agak close. Kemana saja berkepit. Kepitlah apa apa yang dapat sambar dulu.

Buku apa yang abang baca, adik pon nak jugak. Mesti sebijik sejibot, kalau tak..dua dua jangan baca.

Hari hari abang suka ajar adik stunt baru

Dan juga skill baru untuk jahanamkan toys

Pic ni masa kitorang baru pindah rumah. Katil belum pasang, so abang ajar adik untuk cari alternatif lain kalau apa yang kita nak tu takde.

Tu yang adik sayang sangat kat abang. Hari hari pun suka kiss abang, tapi gaduh tatap perkara wajib yer!

I’m happy and feel blessed with my two kids. Kalau ada rezeki memang nak bagi diorang adik baru. Both rasanya dah boleh sangat tolong mama jaga adik sekarang ni. Amin 🙂

 

8 Responses to “Rindu saat budak berdua ni kecik”

  1. vagg March 4, 2011 at 4:44 pm #

    aminnnnnn. pray the best for u, ly.

    • rillys March 7, 2011 at 10:53 am #

      thanks kakak vagg comel 🙂

  2. kaseh March 5, 2011 at 12:55 am #

    sayu je kan ly bila tgk gamba anak2 masa kecik…comel je .. seronok tgk gamba adik ceom abg tuh..suweet giler…bila ly nak dapat gegirl lak ni.. 🙂

    • rillys March 7, 2011 at 10:53 am #

      time kiss abg oklah. tapi time fight fight..aduhaiii

  3. izan March 5, 2011 at 6:46 am #

    weh, gambar last tu da menunjukkan yang adik dan abg cam suka jer kalau ada baby baru. kalau ko dpt baby boy, komfirm diorang seronok giller. taapi aku doakan ko dpt princess lak pasni. mesti nnt jadi anak kesayangan mama sia. =)

    • rillys March 7, 2011 at 10:52 am #

      kalau yg ke hero jugak..huhuhu..aku tak dapat bayangkan camne havoclah nanti..kalau diizinkan mmg
      nak baby girl..hehe

  4. Wawa~* March 8, 2011 at 9:58 am #

    alalalalala so swweeeet dua badik ni <333 kalau dorg dpt adik msti sayang gilers kan? ^^

    • rillys March 8, 2011 at 10:43 am #

      amin 🙂 thanks wawa…

Leave a Reply