Jauh benda2 ni berjalan

3 Mar

Si abang dengan adik baru jer baik demam, now makpaknya pulak sambung pakej sakit itu. Tapi tak MC, srottt srettt srottt srettt kat ofis ni..seb baik agak jauh sikit dengan yang lain. Kalau tak kompem kena halau.

Tetiba rindu pulak nak tengok pic anak2 masa kecik. Masa ni tengah tunggu giliran nak mengaji..senang jer nak suruh dulu..tapi sekaranggg kena bukak langkah silat baru nak cari songkok.

Ohh baru teringat, kelmarin i dapat special gift from kawan blogger yang stay kat Australia, i panggil dia Gina. She’s following her husband to further study kat sana. Kitorang sama tau, ada 2 hero yang super duper lasak! Ehh click kat nama dia to view her blog. Seronok baca kisah kehidupan dia kat negara asing.

She gave me FM, keychain n pen…jauh benda2 ni berjalan. From aussie to mesia. Nak gi sana beli sendiri taktahuuulah bila ada rezeki.

And for my heroes pun ada. Shirts ni boleh pakai masa family day nanti. Clap clap suka mamanya. Macam tahu2 jer i nak gi beli new shirts for them. Thanks gina 🙂

Special thanks from my heroes too 🙂

 

18 Responses to “Jauh benda2 ni berjalan”

  1. attyfir March 3, 2011 at 2:43 pm #

    comey je abang ngn adik masa kecik..
    kty pun ada dpt gina kasi..semoga gina sihat dan murah rezeki selalu amin.

  2. Wawa~* March 3, 2011 at 2:44 pm #

    wahhhh bestnyer dpt ole2 dari ostrolia~ wooot! abg n adik pn dpt skali… best3.. *tumpang clap2 skali* hehehe 😀

    • rillys March 3, 2011 at 4:08 pm #

      thanks wawa yg comel 🙂

  3. Dee March 3, 2011 at 3:15 pm #

    wow..hadiah dia best2lah..hehehe..

    • rillys March 3, 2011 at 4:06 pm #

      u kalau gi obersea jgn lupa belikan i pape ekk..hihi..u kan rajin melancong

  4. huda March 3, 2011 at 4:55 pm #

    wah..bestnyer~ (:

    • rillys March 4, 2011 at 11:39 am #

      syukur murah rezeki. ly doakan utk huda jugak ekk…

  5. erin March 3, 2011 at 5:33 pm #

    alamak, terasa plak i tak bg u apa2 selama kt sana
    eh, terasa pedas plak
    hihihi

    • rillys March 4, 2011 at 11:18 am #

      eh eh jgnlah cakap camtu. ishk tidak terlintas dihatiku tau..huhuhu

  6. cathj March 3, 2011 at 10:39 pm #

    Bukak langkah silat yer…. hihihi…

    kalau aku pulak keluar suara naga… baru jalan lah semua nya…. kalau tak aku kena berlagak ambik ‘rotan’ fuhhh… cepat semua nya.. aduhhhh…. hihihi..

    • rillys March 4, 2011 at 11:13 am #

      nak buat camne lagikan..have to..huhuhu

  7. kaseh March 3, 2011 at 11:57 pm #

    alahaiii kiutnya dornag kecik2..mmg dorang berdua ni close eh lily…

    • rillys March 4, 2011 at 10:37 am #

      beza setahun jer kak..hehe..harap2 kekal close sampai besar

  8. CikLilyPutih March 4, 2011 at 4:19 pm #

    cantiklah t-shirt tu ek

  9. Gina Manan March 5, 2011 at 8:07 pm #

    Sorrylah yer dengan hadiah yang tak seberapa tu. Insyallah kalau ada rezeki I belikan something else untuk you

    • rillys March 7, 2011 at 10:51 am #

      tu pun dah sangat bermakna wahai gina 🙂 kalau ly tersesat ke Aussie nanti kita jumpa ekk..hiks

Leave a Reply