Ko buat ni, ko buat tu…

2 Mar

Bila dah kompem venue untuk family day, baru boleh proceed dengan step seterusnya. Gath untuk wakil keluarga. Tak perlu susah2 semua hadir…roboh rumah kecil comelku…hehehe

Bentang tikar lepak jer kat porch senang. Yang datang adik beradik abah 12 orang tu jer. Pengerusi untuk event ni pak teh (baju putih), naib pengerusi abahku (baju hijau) and setiausaha pak tam (baju hitam tak pakai songkok). Semua kelakar2 punya orang, asal cakap jer buat lawak..memang sampai subuh tak settle!

Dari petang membawa ke malam…

Macam macam macam hal kitorang discuss. Pasal room registration, family meeting, sukaneka, malam bbq, karaoke, makanan dan seangkatan dengannya. Seb baik tak muntah..hahaha

Bebudak ni biasalah…

Memasing minta bantal nak bebaring kat depan..kehkehkeh..sampai pukul 3am kot baru settle u. Kena kowtim semua cepat sebab ada seminggu lebih jer lagi tinggal. Memasing pun dah dapat task. Harap2 semuanya berjalan lancar…amin

Camnilah penatnya bila semua dah balik…

 

10 Responses to “Ko buat ni, ko buat tu…”

  1. erin March 2, 2011 at 2:26 pm #

    mak ai.. lamanye!
    nih sure happy family day discussion
    tak sabar kan nak tunggu?!

    • rillys March 2, 2011 at 3:16 pm #

      harap2 semua berjalan lancar…thanks erin

  2. attyfir March 2, 2011 at 3:31 pm #

    mesti happening kan bila ramai berkumpul bincang2 pasal gathering..

    tu nampak yg tshirt belang2 tu siap landing

    • rillys March 3, 2011 at 11:03 am #

      tak kisah selesa ke tak. kat porch depan pun jadi..hihi

  3. AZZ March 2, 2011 at 4:07 pm #

    BUAT FAMILY DAY KAT NE?

    • rillys March 3, 2011 at 11:02 am #

      kat PD jer sis..hehe

  4. cik e March 2, 2011 at 4:07 pm #

    bestnya…nak g mana tu?

    • rillys March 2, 2011 at 4:35 pm #

      family day kat PD 🙂

  5. mummysyafie March 2, 2011 at 9:55 pm #

    ramai gak adik beradik abah lily yer..satu keluarga yang besar bila berkumpul. sampai baring2 tu..syok arr..family nor pun kalau berkumpul tak kira tempat nak landing. depan tv pun takde hal.

    • rillys March 3, 2011 at 11:02 am #

      seronok family besarkan 🙂 marilah kita produce anak ramai2…hihi

Leave a Reply