Semua superhero character kasi embroid kat school beg

1 Mar

Cantiknya dress pengantin ni

Sedapnya bakso ni

Gila punya pedas sambal kicap ni

Lamanya tak gi Central Market ni

Ehh bestnya sekali sekala buat entry takyah intro. Senang jer..buh pic buh caption, buh pic buh caption. Sudahnya orang tak faham..padan mukaku.

Sebelum tu ni nak story pasal keadaan CM yang terkini..jauhhh sangattt bezaaa dulu dan sekarang. Dulu masa i sekolah kat MGS sebelah Masjid Negara tu, selalu jugak ronda sini. I suka tengok brother2 yang lukis portrait kat area pintu belakang tu..berderet gerai2 diorang..so talented! Ohh rindunya those moments.

Haa kenal tak mesin2 apa tu? Tu lah mesin sulaman untuk buat embroid.

Embroid camni. Kisahnya si abang dengan hero kecik ni haa, diorangkan suka imaginasi lebih2 dari yang patut. So diorang request nak suh jahit memacam character kartun kat school beg diorang..aishhooo! And here we’re. Demimu anak kononnya. Tapi syok gak layan..hehe

Pompuan ni biasalah, duta dimana saja untuk blog ni. Kedai ni ada banyak gilos tempahannya, so kitorang kena masuk waiting listlah…nasiblah bila siapnya.

Tergelak2 brother tu bila kitorang nak tempah, yerlah ko bayangkan semua superhero2 dalam cartoon network tu diorang nak suh jahit kat beg..tak pernah ditempah orang kata mereka. Ishk2..anak2 sapolah tu?

 

6 Responses to “Semua superhero character kasi embroid kat school beg”

  1. mummysyafie March 1, 2011 at 10:51 pm #

    nor pun dah lama tak gi CM ni. last gi waktu bawak parents gi cari kalimah kat sini 2 tahun lepas.

    • rillys March 2, 2011 at 11:06 am #

      cantikkan brg2 souvenir kat situ..rambang mata tgknya

  2. hareza@beja March 2, 2011 at 1:38 pm #

    waaaa.. best nyer.. mak budak lak excited lebey suda..

    • rillys March 2, 2011 at 3:17 pm #

      biaserrr ekekekeke..mak mmg forever terlebih excited

  3. erin March 2, 2011 at 2:24 pm #

    a’ahh kan sure amazing
    nnt jgn lupe tepek gambar beg abg n hero kecik
    nk tgk hasilnya..! hehehhe

    • rillys March 2, 2011 at 3:17 pm #

      org tu cuba jer dulu. kalau tak cun hasilnya i tampal jer sticker biasa..hahaha

Leave a Reply