Pung pang pung pang kompem sudah

28 Feb

Syukur syukur selesai jugak kisah nak cari venue for family day. Sebelum tu, maaf yer kalau lately asyik story mory pasal hal ni jer. Actually untuk reference my family and relatives yang terlibat. Yang tumpang seronok baca tu…thanks 🙂


Rasanya 3 minggu berturut kitorang turun PD. Abah settlekan hal dengan the person incharge. Kitorang pulak mandi laut jer korojenya! Mahap muka pucat..kata nak terjun laut..ngeh ngehh

Kali ni yang follow ada few adik beradik abah. Saja nak tengok tempat. So pung pang pung pang, minta diskaun..discuss aturcara..bayar deposit..settle.

Syoknya baca paper kat tepi pantai yer bang…

Kitorang sampai kul 3pm camtu. Tengah panas terik u. Bebudak yang jaga bot pun tengah lepak kat pondok diorang sambil main gitar. Lagilah layan feeling kat tepi pantai..hiks

Nak nak pulak nampak anak dara ni. Lagi memacam lagu jiwang diorang mainkan. Kot suruh terjun tengah laut tu pun nak kot.

Air laut yang masih surut

Takde kerja cari kerja

Ponnn dah takde kerja

I pun takde kerja. Dok lepak dengan along tepi pantai. Masa ni air dah pasang. Bebudak dengan bapak budak dah selamat terjun. I tunggu shirah gi tukar baju sambil tu main korek pasir..ehh syok plak main benda ni.

Dah lewat petang baru sedar diri naik atas. Kulit memasing pun dah gelap. Gasaklah haiii..

 

10 Responses to “Pung pang pung pang kompem sudah”

  1. erin February 28, 2011 at 3:31 pm #

    ok, so kat mana tempat family day nye?

    • rillys February 28, 2011 at 3:50 pm #

      kat Seri Ratu Hotel tu. yg pantai dia privacy sikit tu..hehe

  2. attyfir February 28, 2011 at 3:49 pm #

    lepak tepi pantai mmg beshkan .lama dah mandi laut

    • rillys February 28, 2011 at 3:50 pm #

      mmg best kak. terus lupa dunia bandaraya jap..hehe

  3. yana March 1, 2011 at 8:56 am #

    bdk2 tu dah tak takut air laut dah? hehe..

    • rillys March 1, 2011 at 10:54 am #

      tak dah kot. dah asyik pergi laut jer. tapi masak skrg ni every weekend ngendeng ajak pergi..haiyooo

  4. REDBLOODSNOW March 1, 2011 at 9:50 am #

    eee…tak tahan tgk part dorg panjat pokok tuh kak lil. zie nak panjat gak…lame zie tak memanjat taw..hihi 😛

    • rillys March 1, 2011 at 10:53 am #

      heppp ganas rupanya zie ni..dah besau pjg takyah pepanjat yer..nangis mak kang..ekeke

  5. mar March 2, 2011 at 12:43 am #

    bestnye lauttttttttttttttt~~

    comelnye hero akk tu senyum tanpa gg dn. cute gile! hehe.

    • rillys March 2, 2011 at 11:01 am #

      hehehe..senyum disebalik kepenatan

Leave a Reply