Kat sini? Macam takde feel jer..ececehhh

25 Feb

Syukur masih dipanjangkan lagi usia untuk berjumpa dengan weekend lagi 🙂 Asal friday jer mood mesti happy. So…tetengah happy ni nak story pasal apa ekk harini?

Haa..pasal satu lagi resort yang kitorang survey for our family day.

Permaisuri Resort, PD

Mak dan adik yang ku sayang! Sama comel sama bam bam..hiks!

Ehh ko masuk dalam tempayan belakang tu pun muat shirah oii..hihi..yer ini pun adik kecil kesayanganku. Walaupun banyak nau kerenah remaja dia yang agak notty..tatap adikku juga..takpe takpe kita sebat jer!

So, inilah Permaisuri Resort. Eksklusif sikit dari tempat yang kitorang dah kompem recently. Yang Seri Ratu Resort tepi laut tu.

Kat sini kalau nak vacation dengan family sendiri jer seronoklah kot. Besar punya pool dia. Tapi untuk big family day tak tahulah. Macam tak nampak jer feelnya..ececehhh memandai jer. Lagipun kat sini budget dia diluar kawalan menara kewangan 😛

Love u mak. Love u abah. Tetiba 😀

Love u guys jugak! Abang dengan hero kecik gewammm jer tengok the pool.

Ok dah habis review yang entah pape. Yang penting weekend sudah mau mari! Kita enjoy…!

 

10 Responses to “Kat sini? Macam takde feel jer..ececehhh”

  1. erin February 25, 2011 at 1:45 pm #

    a’ahh tempat ni ada pool besar
    mcm best je
    tp nape tak sesuai utk big family day?
    tadak tmpat bbq atau pantai ke?

    • rillys February 25, 2011 at 2:14 pm #

      sebab kat sini ramai pengunjung. agak kurang privacy..mcm tmpt kitorang dah komfem tu mmg kita jer conquer pantai dia dan tempat activity dia semua..resort ni mcm high class sikit so a bit strict rules dia..takleh sesuka nak atur event..gitu

  2. Dee February 25, 2011 at 1:51 pm #

    ini utk family sendiri oklah kot lily..kalo ramai2 mcm x sesuai je..hehehe..

    • rillys February 25, 2011 at 2:12 pm #

      kannn..kurang privacy gitu

  3. attyfir February 25, 2011 at 3:35 pm #

    Macam besh je pool dia..

    Happy weekend ly..

    • rillys February 25, 2011 at 3:56 pm #

      best kakty. kalau pergi dgn family sendiri oklah. nak mandi lama pun pool takpe…

  4. cathj February 25, 2011 at 11:01 pm #

    itu mak ngan ayah lily???????? wahhhhhhhh muda nya!!!

    • rillys February 28, 2011 at 11:10 am #

      erkkk..aah my parents tu..hihi..thanks

  5. REDBLOODSNOW March 1, 2011 at 9:57 am #

    lawa lah kat bahagian lobby dia ek. teringin nk honeymoon kat ctue…hehe

    • rillys March 1, 2011 at 10:52 am #

      cantikkan? sejuk mata memandang…wuuuu jauh tu nak honeymoon kat sini..tapi ada budget boleh saja

Leave a Reply