Menyejukkan hati yang stress

22 Feb

Stress sikitlah kat office these few days. Hectic, havoc, chaos..semua cukuplah..hehehe..tapi i still enjoy the moment..boleh? Be positive, positive!

So i nak story pasal our santai kat tepi laut lagilah. Sejuk sikit hati yang stress ni.

Cobaan membina istana pasir

Bila buat2 tapi tak berapa menjadi, terus ditinggalkan…dush dushh!

I mandi kaki jer

Mereka yang sakan. Real punya sakan!

Tumpang duduk kat pondok orang bot ni. Amboiii mementang nampak shirah, dan dan offer tempat kat kitorang..hihihi..siap selamba kodok cakap kat mak..‘makcikkk budak ni nak kenal dengan anak makcik’…wahh ahh ahh!

Mak yang tak habis2 gelak kena sakat dengan bebudak bot tu. Kot bagi naik free horeyyy horeyyy lah jugakkan..kehkehkeh


Shirah yang melarikan diri. Takut kena sakat.

Ok dah sejuk sikit kepanasan hati yang stress kat ofis ni. Ada yang tumpang release stress jugak tak kat sini..hehe..anyway thanks for spending your pleasure time here 🙂


10 Responses to “Menyejukkan hati yang stress”

  1. mummysyafie February 22, 2011 at 3:05 pm #

    nor sekarang pun mengalam tekanan jiwa kat opis. kalau boleh nak amik cuti n rehat je kat rumah.

    • rillys February 22, 2011 at 3:29 pm #

      teruskan bersabar nor selagi mampu 🙂 yg penting balik kerja kita happy2 dengan family…

  2. attyfir February 22, 2011 at 3:33 pm #

    Comey lah kaki lily ada bear..hihihihiihi

    • rillys February 22, 2011 at 4:39 pm #

      hahahaha! kakty perasanlah pulak..malu2 :P..takdelah kaki tu terseksi pulak..tu nak kena seal sikit

  3. yan February 23, 2011 at 1:57 am #

    be positive.. akak suka tu…

    • rillys February 23, 2011 at 10:49 am #

      takde org nak positifkan..kita positifkan sendirilah..hehehe

  4. shada February 23, 2011 at 9:48 am #

    best kan pantai?
    tak berendam pun takpe..
    dpt kuis kaki pun dah best hehehehe~~

    sebagai seorang berbintang Pisces (ala yg ikan-ikan tu)
    i mmg suka pantai.sekian hahah

    • rillys February 23, 2011 at 10:24 am #

      dapat kuis kaki pun dah tenang rasanya..hihihi..takde moodlah nak berendam..ehh gimme fivelah i pun
      memang suka pantai. even kita berlainan bintang. sekian hahaha

  5. izan February 24, 2011 at 5:59 am #

    weh, skang ni musim stress kat pejabat ke ha? aku pun stress jugak. dr ari isnin aritu migrain. huhuhuhu

    • rillys February 24, 2011 at 10:13 am #

      yerlah lately ni banyak cutikan. tu yang mood memanjang kedaung jer 😀

Leave a Reply