Yang depan mata taknak, nak yang jauh punya

16 Feb

Dah berkurun lama tak jamah hidangan makanan kat A&W, ecehcehh ayattt! So haritu masa hantar adik kat nilai, singgahlah A&W kat situ. Ngada tau kemain jauh nak gi merasa. Padahal petronas kat taman sebelah rumah ada jer A&W.

Mak abah yang kusayangi turut ku angkut bersama

Terkejut betul tengok kat sebelah Giant Nilai ni dah ada macam2 kedai. Punyalah jakun..happening u! Dulu masa kitorang stay kat nilai apa ada? Ecehcehh lagi!

Nyum nyummm!

Float..slurppp!

Budak2 ni dapatlah free frame comel A&W ni haa. Taktaulah berapa panjang umur frame ni kang.

Penatnya cuti sekejap2 ni. Baru lepas cuti panjang raya cina, dah weekend.. pastu kerja balik dah cuti maulud nabi..pastu dah nak weekend balik. Rumah dah tak rupa rumah dah, pantang cuti jer vroom vroomm jalan. Balik dah pengsan..sudahnya laundry dah macam kedai dobi.

Tak lama lagi cuti sekolah lagi. Apepun ku tetap bersyukur dapat spend quality time dengan family…kan..kann..kannn 🙂



14 Responses to “Yang depan mata taknak, nak yang jauh punya”

  1. Ada Dalina February 16, 2011 at 1:54 pm #

    syoknya jln2….nak2 dgn fmly terchinta kan?

    • rillys February 16, 2011 at 1:55 pm #

      betul sesangat 🙂

  2. erin February 16, 2011 at 3:02 pm #

    ai pon lama tak g A&W
    kalo g sana suke float dia
    mana der tempat lain ada float gitu
    hehehe
    padahal leh je buat kat rumah 🙂

    • rillys February 16, 2011 at 3:30 pm #

      hihihi..lainlah rasa buat sendiri..nak kena dok dalam restoran dia jugak 😀

  3. ieda al-habsyi February 16, 2011 at 3:08 pm #

    float a&w sangat sedapppp! 🙂

    • rillys February 16, 2011 at 3:29 pm #

      buat sendiri tapi tak jadilah 😛

  4. JMR February 16, 2011 at 5:14 pm #

    opss..meleleh air liur..aku pon dh lama tak pekena A&W nih..pe menu latest A&W ek?

    • rillys February 17, 2011 at 12:48 am #

      ape ekk latest menu? aku tahu order hotdog meletup dia tu jer!

  5. vagg February 17, 2011 at 9:01 am #

    i likeeeeeeeeeee. spend masa ngan family walau kejap pun tetapppppppp paling best best best dr benda lain

    • rillys February 17, 2011 at 10:30 am #

      especially afi bam bam u tu sis..nama dia sama dgn anak ly tau 😀

  6. mummysyafie February 17, 2011 at 11:24 am #

    dapat free frame ke? eh cantik gak tu.

    • rillys February 17, 2011 at 11:51 am #

      aah beli yg kids meal tu dapat free frame tu..hehe..cute kan 🙂

  7. cik wanie February 17, 2011 at 10:16 pm #

    nasib baiklah kat Loq Staq nei x dak A & W,
    kalau x maunya tiap2 minggu terjah tau,
    hahahahah

    • rillys February 18, 2011 at 10:06 am #

      ohh takde ke? nanti akak suggest diorang suh bukak kat sana..hehe

Leave a Reply