Happy 6th birthday abang :)

14 Feb

Semalam, 13th February birthday si bujang kecik i ni yang ke 6 tahun

Tiramisu cake in the house. Nyum nyumm..! Doraemon tu kartun bidan terjun jer..beli kek dah last minute..so kekartun pujaan abang semua dah ilek..hihi..luckily abang ok..that’s one thing pasal abang ni..senang sangat nak tolerate dengan dia 🙂

Happy birthday sayang. Kemain lama nak nunggu dia tiup lilin tu. Mana taknya..sesambil dia tiup mata dia melilau baca wording atas kek tu..sabau jerlah.

Abang tiup lilin. Adik potong kek. Deal!

Nyum nyum lagiii…

As birthday abang jatuh on weekend, i bawa dia pergi horeyy horeyy kat PD. Yang tu nanti-nanti i story mory yer.

Last but not least, happy birthday abang…we love u sooooooooo much!



20 Responses to “Happy 6th birthday abang :)”

  1. kniedaz February 14, 2011 at 1:38 pm #

    Birthday Danish pun jatuh bulan februari tapi 17hb..insya allah baby2 dlm perut ni akn kua 18hb via operation..so..nanti diorang share birthday cake la…anyway..happy birthday to abang!

    • rillys February 14, 2011 at 2:13 pm #

      oh really? senang nak sambut dekat2 tu..semoga semuanya selamat yer..anyway thanks!

  2. Dee February 14, 2011 at 1:53 pm #

    Happy birthday abang..be a good boy ok!!

    • rillys February 14, 2011 at 2:13 pm #

      baik aunty dee! hiks..thanks sis

  3. yantie February 14, 2011 at 2:04 pm #

    Happy birthday abang! Jadi anak yang soleh berbakti pada ibu bapa, agama dan bangsa!

    • rillys February 14, 2011 at 2:12 pm #

      thanks yantie 🙂 amin…

  4. Ada Dalina February 14, 2011 at 2:18 pm #

    hepi bday abg..
    be a gud boy yaa…

    • rillys February 14, 2011 at 4:08 pm #

      thanks aunty 🙂 amin…

  5. puding roti February 14, 2011 at 2:33 pm #

    hepi beday abg..besar dh..lm betul tak singgah sini sejak dok error tu…huuu

    • rillys February 14, 2011 at 4:08 pm #

      thanks aunty 🙂 laa yer ke..patut lama tak nampak..hopefully no more error

  6. Lyn Yusoff February 14, 2011 at 2:58 pm #

    happy birthday abg..
    jgn nakal2 tau…
    dan jgn lupa belajar rajin2 ok..

    • rillys February 14, 2011 at 4:07 pm #

      thanks aunty lyn 🙂 amin…

  7. rasp February 14, 2011 at 3:40 pm #

    hepi bufday abang! smoga menjadik anak yg soleh…

    • rillys February 14, 2011 at 4:02 pm #

      thanks aunty rasp 🙂 amin…

  8. Lila February 14, 2011 at 10:18 pm #

    Happy Birthday Abang… Auntie doakan abang panjang umur…murah rezeki… jadi anak yang soleh… yang bijak… dan yang paling penting sayang dan hormatkan ibu bapa…

    • rillys February 15, 2011 at 12:17 am #

      thanks aunty lila 🙂 amin…

  9. izan February 15, 2011 at 7:51 am #

    haah aku lupa besday hero ko nih sama ngan aku. hahahaha. len kali leh kita celebrate sesama… anyway, selamat harijadi untuk abang… semoga jadi anak yang soleh dan taat kepada ibubapa… =)

    • rillys February 15, 2011 at 8:55 am #

      yerlah! aku pun baru perasan bila tgk kat FB..hehe..thanks for the wish 🙂

  10. farah February 15, 2011 at 12:38 pm #

    happy birthday abanglong!semoga jadi anak yg soleh yer

    • rillys February 16, 2011 at 10:51 am #

      thanks aunty farah 🙂 amin…

Leave a Reply