Pics erra dan aleesya lagi dan lagi

12 Feb

Anak erra ni nampak keletahlah..suka tengok pics dia dengan memacam gaya

Disamping cupcakes dan cake 3rd anniversary erra n emran

Muka camni paling tak tahan!

Jangan marah haa i selalu tepek pics erra kat sini. Kata peminat…

Yang ni tak sure pulak bila or sempena apa. Yang penting mereka still happy together 🙂

Kalau rajin layan twitter umie aida mesti tahu dia rajin layan main badminton. Tu emran n husband umie..datuk K

Cukup2 lah gosip panas yg boleh meruntuhkan rumahtangga mereka ni.

Such a lovely family 🙂 Marilah sesama doakan kebahagiaan mereka…aminnn


14 Responses to “Pics erra dan aleesya lagi dan lagi”

  1. erin February 12, 2011 at 11:05 am #

    dalam bnyk2 perkara tntg erra ni
    i plg kagum bila dia boleh turunkan berat bdn yg melampau lepas hbs berpantang dulu
    i tak rasa semata2 slimming programme tu je
    sbb some people yg join tak beri kesan apa2 pon

    • rillys February 14, 2011 at 10:18 am #

      mmg dia jaga betul masa pantang tu. adore sama diakan…

  2. puteri ain February 13, 2011 at 2:45 pm #

    comel ! 🙂

    • rillys February 14, 2011 at 10:17 am #

      comel..just like u 🙂

  3. kaseh February 13, 2011 at 7:57 pm #

    i loveeeeeeee erra fazira too…so semua org yg dkt ngan dia i love..esp aleesya..lalalala comel kans..

    • rillys February 14, 2011 at 10:16 am #

      comel sangat! nak tengok anak u pulak sis..mesti lagi comel!

  4. yan February 14, 2011 at 9:52 am #

    kengkadang tak faham. Org ok2 kata bercerai. provoke memacam. Cam ne lah tak bercerai berai..

    • rillys February 14, 2011 at 10:14 am #

      daripada ok terus jadi syak wasangka. jahatlah orang yg suka provoke gitu…

  5. REDBLOODSNOW February 14, 2011 at 11:27 am #

    happy family 🙂 comel ar.

    • rillys February 14, 2011 at 2:14 pm #

      boleh jadi family contohkan..akak doakan zie pun camtu jugak nanti one day

  6. Ada Dalina February 14, 2011 at 11:59 am #

    chomel & cun bangetttt… 😉

    • rillys February 14, 2011 at 2:14 pm #

      mcm ur girls jugak..comel..hehehe

  7. cik wanie February 17, 2011 at 10:18 pm #

    sgt2 suka tgk kebahagiaan rumahtangga mereka,
    memandai jer sapa yg buat citer kata mereka ada masalah rumahtangga…
    x baik tau

    • rillys February 18, 2011 at 10:05 am #

      patutnya doakan diorang terus bahagia kan kann kannn 🙂

Leave a Reply