Coconut shake yang asyik!

11 Feb

Balik melaka haritu mengidam nak minum coconut shake. Kebetulan lalu tepi pantai. Dah kompemlah adakan. Nak2 pulak salah satu gerai yang jual tu sedara punya. Lagilah laju singgahnya.

Besau punya wording!

Gerai makcik ni betul2 kat tepi pantai puteri, melaka.

Ni lah makcik tu, makcik khatijah namanya. Selain coconut shake ada jugak blended2 dan shake2 yang lain.

Heee..sesekali naik swing swing kat tepi pantai tu. Takde guard bolehlah..ada guard kaluuu mesti dah priiiiiitttttt!

Dah dapat shake memasing, layan pulak tepi pantai..memang macam orang mengantuk disorongkan bantal, tilam, selimutlah. Balik tu driver jer yang celik..lain semua dah selamatttt!



8 Responses to “Coconut shake yang asyik!”

  1. zuris February 11, 2011 at 2:37 pm #

    coconut shake!
    minum dulu kat kelate.sedap!

    nasib baik muat duduk buai tu ek ;P

    • rillys February 11, 2011 at 2:59 pm #

      ramai kata tak kelate sedap. nak jugak!

      hehhh dok buai tu pun terkepit2 senget..hahaha!

  2. erin February 11, 2011 at 2:39 pm #

    sedap eh..?
    series tak pernah rasa seumur hidup
    coconut shake!

    • rillys February 11, 2011 at 2:58 pm #

      bolehlah tahan sedapnya..hehe..u shud try!

  3. lemonade February 11, 2011 at 5:09 pm #

    akan ku singgah Rabu ni- mkcik Khatijah tungguuu

    • rillys February 12, 2011 at 8:00 am #

      ohh nak ke melaka ke? selamat menikmati hidangan..ehh 😀

  4. kaseh February 11, 2011 at 11:08 pm #

    alahaii naperla kat melaka.. dkt sgt tuh heheh

    • rillys February 12, 2011 at 7:59 am #

      ekekekeke..nanti ly try cari kat tepi2 sungai area lembah klang ada jual tak 😛

Leave a Reply