Cantik pelamin, siap ada pagar u

9 Feb

Ramai gak orang kahwin masa raya cina haritu. Tapi yang melayulah..yang cina taktaulah ada ke yang kahwin masa raya diorang?

Alololooo kesayangan hamba ini. I dok dengan hero kecik kat seat belakang. Yerlah pergi pon nompang keta makpak, baba tak dapat ikut ada hal. Masa ni sesi bagi tazkirah kat sikecik ni suruh behave behave behave.

Sampai2 jer terpegun tengok pelamin, cantikkan? Siap ada pagar lagi.

Pengantin perempuan pun cantik. Yang kahwin ni anak kawan to my parents.

Sama cantik sama padan šŸ™‚

Abah jumpa kekawan lama dia. Biasalah mengimbau kenangan2 terlampau. Yang paling best pakcik baju belang tu lah pengapit abah masa kahwin dulu lu lu lu. Siap buat lawak baik punya…ko nak kahwin lagi tak? aku boleh jadi pengapit lagi!‘…hahaha!

Nak balik tu nampak anak Anwar Ibrahim ni..ahli parlimen Lembah Pantai Nurul Izzah. Cantiknya dia..tersonyum jer korojenya. Baju dia lawalah!

Nak pengsan jaga budak berdua ni. Lari sana sini..dush dushh kat diri sendiri nak bagi pengsan tapi tak pengsan gak. Terpaksalah umpan dengan sekerim sorang 3 cawan..baru sonyap. Memang laku abang jual sekerim tu, bukan abang penjual tu yang laku..i mean aiskrim dia tu lah. Ramaiii orang beli..yerlah cuaca panaskan.



14 Responses to “Cantik pelamin, siap ada pagar u”

  1. attyfir February 9, 2011 at 2:04 pm #

    salam ly..kelakar lah ayah kawan ly tu .

    pelamin tu memang cantik.pengantin pun comey sangat

    izzah very gorjes..

    • rillys February 9, 2011 at 2:14 pm #

      mmg semuanya gorjeslah kat wedding tu. akak pun gorjes jugak!

  2. wawa February 9, 2011 at 2:28 pm #

    fuyoh, siap ade pagau ye pelamin skrng… kekeke… cantiknye pengantin pompuan tu <3

    • rillys February 9, 2011 at 3:23 pm #

      pasnih bleh dayang2 bertenggek atas pagau tu..hihihi

  3. Lyn Yusoff February 9, 2011 at 4:03 pm #

    pelamin yg cantik…
    baju pun cantik….

    • rillys February 9, 2011 at 4:18 pm #

      cantikkan? eh u pun cantik apa..hehe

  4. AQisH February 9, 2011 at 4:53 pm #

    fuhh..pengantin zaman skrg..pelaminnya mmg meletopĀ² šŸ˜‰

    • rillys February 9, 2011 at 5:00 pm #

      tahun2 akan datang ntah camne punya meletup plak kan…

  5. kaseh February 9, 2011 at 10:57 pm #

    mmg unik ar pelamin dia..ada pagar… sweet jek nurul izzah tu kan..

    • rillys February 10, 2011 at 12:46 am #

      sweet dia tu. mcm u sis šŸ™‚

  6. yan February 10, 2011 at 12:23 am #

    Org sekarang ni majlis kawin grand2..Siap ada banner lah. video session lah.. Berhabis betul kan.. Yelah.. kalau dah duit banyak… Hope berkekalan hingga akhir hayat.

    • rillys February 10, 2011 at 12:46 am #

      aah..lily dulu kawen asal lengkap jer asas..hihihi

  7. REDBLOODSNOW February 10, 2011 at 11:47 am #

    a’ah lah kak lil.
    mmg cantik giler pelamin tuh
    sure mahal giler…huhu

    • rillys February 10, 2011 at 12:04 pm #

      jgn sampai gila nak membayarnya sudah šŸ˜€

Leave a Reply