Dah tahu seram nak jugak?

8 Feb

Family day untuk sebelah abah insyaallah dalam 2-3 bulan kot. Venue jer yang masih terkontang kanting. So, cuti haritu abah sajalah ajak pergi one day trip to Melaka. Survey A Famosa Resort kat sana…

Yer puan2 dan tuan2 sekalian, kita sekarang berada di A Famosa Resort yer!

Kes dah tak tahu nak posing camne

Family sebelah abah ramai gilos. Makanya kalau nak buat kat sini, kenalah amik 2 banglo sesebelah gini kot.

Suka betul abang n hero kecik. Mana taknya kawasan keliling kemain luas. Dapat beli sebiji banglo camni best jugak..har har har! Entah bila mampunya den pon taktau! Amin amin amin…

Tempat bbq pun dah siap ada..terletak elok2 kat sebelah pool..ohh pic pool kat bebawah lagi yer

Kebetulan masa ronda2 tu ada worker diorang tengah buat cleaning. Kitorang minta izin nompang nengok ler! Memang besau memang luas dalamnya.

Ok tak? Nampak ok..tapikan actually macam scary..hihihi! I adalah menggatal gi baca kat forum pasal kisah seram kat banglo2 dalam A Famosa ni. Tapi lepas i balik dari survey ni lah baru baca. Kalau sebelum pergi i dah baca memang cari nahas..hahaha!

Taktahulah abah nak suggest tak kat family dia buat kat sini. For me, baik buat kat chalet2 tepi laut jer..macam family day sebelah mak haritu buat kat Ismah Beach Resort, Pengkalan Balak..memang best!

Nak bagi abah baca forum kisah seram kat banglo sinilah…jeng jengg jenggg!


8 Responses to “Dah tahu seram nak jugak?”

  1. yana February 8, 2011 at 1:30 pm #

    nak link! nak baca gak kisah ngeri tu.. hehe

  2. lilredfarah February 8, 2011 at 2:11 pm #

    last family gathering kitorg pon pat apamosa bangelow nih. kemain syiok! kitorg pon sewa 2 bangelow. tppppp 1 je, kalau nak astro, jgn lupa bawak kad astero sendiri. diorg ada decoder je.

    • rillys February 8, 2011 at 2:56 pm #

      hahaha..sengal..tenkiu sebab bagitahu!

  3. erin February 8, 2011 at 2:30 pm #

    ly, dulu i pon pernah nginap kt sana
    tp kt apartment la
    syukur takde apa2 berlaku
    tapi kalau diperhatikan oleh benda tu
    tatau la kan..

    pernah gak terfikir nak buat family day kt bungalow dia
    sbb lapang n ada pool
    but then dah baca ur entry ni..alamak kene pk lagi la
    hehehhe

    • rillys February 8, 2011 at 2:55 pm #

      hihihi..marah orang A Famosa kang..tapi kalau ramai takpe kot..kalau sendiri2 tu yg cuak

  4. rasp February 9, 2011 at 12:18 pm #

    nie nie penakut yg amat…
    dah baca ur stori…
    tgk balik pics u…
    i leh jadik scary…
    nak soh i pegi situ…
    ya amponnnnn kim salam je le 😀

    • rillys February 9, 2011 at 1:35 pm #

      hahaha marah org A Famosa kat i kang 😛

Leave a Reply