Nasib baik urat liat tak aktif

7 Feb

Pagi2 kat ofis ni layan balik pics melepak kat tepi pantai masa cuti haritu memang mengujakan!

Budak 2 orang ni pun dah start sekolah balik. Alhamdulillah tak liat urat2 tu nak bangun pepagi tadi. Bulan depan dah cuti sekolah seminggu balikkan. Ehh nak jugak!

Haha! Kelakarlah masa ni, mak tak dapek nak duduk atas pondok tu. Sampai 3 orang nak ngangkatnya! Bukan tak larat, tapi sebab dok tergelak2 tak hengat tu yang dekat setengah jam tak naik2 mak atas tu.

Badan abah gatal2, so guna cara lamalah..terjun laut! Yang shirah tu badan tak gatal tapi posing menggatal.

Yang along ni takyah cakaplah..happy sokmo!

Dimana jua berada..blogku tetap diingati.

Ok dah2..jangan nak berangan bersantai..coti dah habis, jom buat koroje!


4 Responses to “Nasib baik urat liat tak aktif”

  1. Dee February 7, 2011 at 3:51 pm #

    pantai mana ni? melaka ke? seronok ye bermandian di laut..

    • rillys February 8, 2011 at 11:00 am #

      pandai dee teka! kampung ly kat melaka..tu yg menonong ke laut melaka jer..hehehe

  2. erin February 8, 2011 at 2:40 pm #

    lama tak perkena angin laut… 🙂

    • rillys February 8, 2011 at 2:55 pm #

      u kan dok atas langit..lagi syok layan angin dok apartment tinggi ni..hehe

Leave a Reply