Menyentuh iPad

3 Feb

Harini mood dah baekkk punya. Bolehlah update dengan hati yang gumbira! Semalam jejalan kat IOI Mall. Tu jer pun shopping mall yang dekat dengan rumah besides Giant. Jalan punya jalan singgah tengok iPad. Tengok jerlah…

First time diorang dapat merasa pegang iPad. Jakunlah sikit…

Ditujal-tujalnya benda alah ni.

Syok memang syok. Harga pun syok jugak. Pada yang ada iPad ni..boleh share tak..ok tak guna dia? Macam terjatuh chentalah pulak.

Model tak diundang. Ada hati mahu pau iMac kat belakang tu sebijik. Banyakkk duittt ahkakkk kauuuu!



4 Responses to “Menyentuh iPad”

  1. aan February 3, 2011 at 5:46 pm #

    akak.. kite rasa ur hubby sure tau.ipad tuh xder usb plug etc etc. mcm.. lagik bagus amik iphone. haha
    eh.. i think blackberry gonna launch their ipad version with android apps. ke dah launch? try tgk kot leboh berbaloi kan…
    android ngah malatop2 skang. iphone sume dah down kat us

    • rillys February 3, 2011 at 10:11 pm #

      husband akak bagi pros n cons ipad..tu nak tanya org yg mmg pakai..hehehe..dia pun suggest yg
      android tu..lagi worth it..aishhh memacam saingan skrg ekk

  2. mummysyafie February 5, 2011 at 11:19 pm #

    lily, nor dah pakai ipad ni. tapi tetap prefer online guna lappy gak. kalau just nak browse certain thing bleh la. tapi ada orang kater ipad 2 nak kuar tak lama lagi

    • rillys February 7, 2011 at 12:08 am #

      utk org yg on the go boleh sangatlah kan. thanks for thr respond nor 🙂

Leave a Reply