Sesekali timing moodku ada lari jugak

2 Feb

Harini tak kemana pun. Apaknya kerja..takde moodlah nak update pepagi tadi. Adalah terkilan sikit dengan sikap segelintir manusia yang suka melaga-lagakan orang. Kalau jumpa memang patut dicampakkan jer dalam kolam buaya! Grrrrr!! I ni jarang luah perasaan marah ke bengang ke bengong ke kat blog. Yerlah buat apa nak bagitahu satu doniakan? Ok kes ditutup.

Baik layan anak-anakku main game.

Heppp! Pepandai guna mama punya ni. PC abang kat hall bawah, pc hero kecik i letak kat atas. Diorang ni takleh letak dekat2 pc..bunyi speaker memasing kang berlawan2 pastu gaduh sebab memasing tak dapat dengar sound sendiri. Huhhh! Tu yg bila online..abang sesorang kat bawah..terus zasss rembat pakai mama punya. Takpelah janji aman.

Pastu nak cerita pasal baju pulak. Dah macam baju bundle pulak rupanya. Kan 2-3 hari lepas asyik hujan jer..haa ginilah jadinya..tak kering. Baju kalau tak kering few days mesti semacam jer baunya kang. Aishhh nak beli electric dryer nangis tengok harga. Tapi alhamdulillah sehari dua panas terik pulak..zasss kering rangup baju semua 🙂

Heyyy you! Don’t play2 with me haa…ok bukak sikit kes geram ni..kalau kena buku dengan ruas nanti tahulah nasib kau! Korang hangen tak kat orang yang suka jadi penyampai ni? Melaga-lagakan orang. Kalau mangsa tu tak ampunkan dosa kau..makanlah daging2 busuk kat akhirat sok..ko carilah orang tu balik nak minta mahap. Makanya, jangan biarkan hidup anda diselubungi title barua.



No comments yet

Leave a Reply