Antara stress untuk tahun ini

1 Feb

Cak! Hai rindunya nak online, nak ber-FB, ber-ym, ber-forum, ber-blogwalking. Tapi apakan daya cuti2 ni pun masa tak mengizinkan..sob sob.

Bukan apa sekarang ni kalau ada jer masa, adik i akan drag i suruh tolong pasal preparation kahwin dia. Tinggal berapa bulan jer lagi ni. Yang paling i concern adalah pasal body dia. Bilalah mahu dikecikkan sikit..hik hik

Dia tahu enjoy jer..ekekeke..yerlah bakal pengantin mana boleh stress2. Biar orang yang tolong handle jer stress. Boleh gitu?

And yang paling bz dah tentulah both of my parents. Apepun, semoga semuanya berjalan lancar seperti yang dirancang. Same goes to you guys..semoga apa yang telah dirancangkan untuk tahun ni dipermudahkanNya..amin 🙂



8 Responses to “Antara stress untuk tahun ini”

  1. kaseh February 1, 2011 at 11:49 am #

    apa2 pun wedding preparation mmg agak stress tapi menyeronokkann..

    • rillys February 1, 2011 at 10:47 pm #

      kalau ada anasir luar yg masuk campur..tu yg jadi lagi stress..hiks

  2. pRincEsS_N February 1, 2011 at 2:59 pm #

    jgn stress2 kak…happy!

    • rillys February 1, 2011 at 10:46 pm #

      baik mak buyung yg comel..hehe

  3. Gina Manan February 2, 2011 at 2:37 am #

    I pun baru aje selesai majlis kahwin adik I..penatnya memang tak boleh cakap ler..blog pun dah banyak sawang dah

    • rillys February 2, 2011 at 5:52 pm #

      ooo yer ke..tu yg balik mesia ekk..legakan dah settle..lily jugak yg tunggu lagi ni

  4. azzey February 2, 2011 at 10:13 am #

    Semoga sumenye berjalan lancar ye. samalah, akak pon sibuk 2-3 hari ni ; kurang update coz line tenet yg makin membosankan!

    • rillys February 2, 2011 at 5:51 pm #

      thanks sis 🙂 sian..diorang tgh upgrade line kot..sabar yer

Leave a Reply