Sesekali nak kata kubahagia..boleh?

31 Jan

Morning! Kerja ke? Hehe..jangan marah haa! Aishhh bestnya pepagi bangun dah tertenggek kat tepi kolam. Tapi jap2..kolam tak best lagi..yang lagi best adalah bersantai kat laut.

Macam ni!

Nak2 pulak dengan family terchenta.

From A Famosa Resort, Melaka with lep 🙂


Bawa bertenang, pada yang kena kerja pada hari2 yang ramai orang dah mula cuti..jangan tension jangan stress. Sesungguhnya pahala korang bekerja mencari rezeki itu adalah lebih mulia dari kami yang pergi enjoy bercuti.



16 Responses to “Sesekali nak kata kubahagia..boleh?”

  1. pinky January 31, 2011 at 11:34 am #

    waa.. bestnya!!! nanti bg full review a famosa resort k? mana tau kami nak p sana ada reference nnti. hehe

    • rillys February 1, 2011 at 10:50 pm #

      i pergi haritu utk arrange family day bln 3 nanti. kalau dah stay situ nanti i buat review ekk

  2. Dee January 31, 2011 at 11:58 am #

    wah..enjoy your holiday eh sis!

    • rillys February 1, 2011 at 10:49 pm #

      thanks 🙂 tapikan dee..i jalan je kat situ..arrange utk our family day

  3. yan January 31, 2011 at 1:18 pm #

    Cuti2 Mesia ye.

    • rillys February 1, 2011 at 10:49 pm #

      cuti kejap jer..hehe

  4. sw33tdarling January 31, 2011 at 5:19 pm #

    bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa….!!

    • rillys February 1, 2011 at 10:48 pm #

      erkkkk! apalagi gi lah cuti2!

  5. cathj February 1, 2011 at 12:02 am #

    Amboi…. amboi….. bahagia nampakkk…. ^_^

    • rillys February 1, 2011 at 10:48 pm #

      amboi amboi jugak..hihihi

  6. sue February 1, 2011 at 9:16 am #

    wahhh sonok nye dapat bercuti sakan….jeles2…hihihih

    • rillys February 1, 2011 at 10:48 pm #

      jgnlah jeles..kita lagi selalu jeles kat awak..selalu gi cuti2 mesia

  7. mummysyafie February 1, 2011 at 9:49 am #

    nor cuti gak arini..tapi still pegang lappy gak. nak blogwalking mana yang terlepas..

    rillys cuti gak ke arini? plan nak kemana?

    • rillys February 1, 2011 at 10:47 pm #

      jejalan kat mall jer..layan sales cny..hehe

  8. kaseh February 1, 2011 at 11:46 am #

    buleh2..nak kata kubahagia byk kali pun boleh..tak salahh..sebab itu adalah hak peribadi.. sesungguh jeles la dapat pi afamosa.. lama dah nak pi sana…uwaa..

    • rillys February 1, 2011 at 10:47 pm #

      ekekeke..kelakarlah u ni sis!

Leave a Reply