Paperworks? Sorry, ai dah cuti panjang :P

28 Jan

Hai haii haiii! Harini hatiku banyak gumbira *_* kerana harini adalah hari last day working. Sebab the whole next week diriku bercuti..trang trangg tranggg!

Planning nak kesana sini tu adalah tapi depends on baba. Kalau he’s available then sukanya hatiku tapi kalau tak..it’s ok i boleh wrestling with the boys! As long as dapat off-hand from paperworks.

So, kepada yang dah planning nak cuti2 malaysia/obersea tu..enjoy your vacation. Jangan notty2 ok..kotlah kita terlaga bahu saylah hii..hiks!

And also kalau ada masa i akan update this blog as usual. Ehh! i dah rasa macam nak aktif balik twitter tau..so pada yang ada twitter jugak..jom jom jom kita chit chat together-gether! My id –> rillys..and kalau sudi leave your id kat comment box so i can follow u! Daaaaaaaaaaaaa 🙂



10 Responses to “Paperworks? Sorry, ai dah cuti panjang :P”

  1. Syazana January 28, 2011 at 4:38 pm #

    Happy holiday kak =)

    • rillys January 29, 2011 at 10:34 pm #

      thanks sis 🙂 same goes to u yer…

  2. erin January 28, 2011 at 4:51 pm #

    happy looooooong holidays too
    i takde tweeter la
    mgkin 1day nnt nak buat juga
    hiks

    • rillys January 29, 2011 at 10:34 pm #

      nanti buatlah..tapi apepun i tetap rasa FB is the best..hehehe

  3. huda January 28, 2011 at 10:36 pm #

    bestnyer dapat bercuti..huhhu

    • rillys January 29, 2011 at 10:32 pm #

      kalau pasal cuti mmg semuanya bestkan…

  4. Azzafirza January 29, 2011 at 11:16 am #

    ekkeke, nak nak, @azzafirza yepp selamat bercutiii =p

    • rillys January 29, 2011 at 10:32 pm #

      thanks! nanti lily add yer..u too enjoy ur holiday…

  5. yan January 30, 2011 at 12:10 am #

    happy holiday..

    • rillys January 31, 2011 at 9:02 am #

      thanks yan 🙂 same goes to u yer!

Leave a Reply