Pasir mainan yang kalerful

25 Jan

Mood untuk bercerita tentang diri sendiri belum mari. Oleh itu mari berstory mory lagi pasal buah2 hati pengarang jantungku 🙂

Masa ni jejalan kat Ikano. Pantang betul nampak benda alah pasir ni. Mesti nak nak nak. Takpelah, kot bagi main pasir betul kang kotor. Bagi jerlah main pasir mainan ni.


Kekecik dulu takde pun mainan cenggini. Kalau ada boleh main lambung2 baling2 kat kekawan. Ehh kalau buat istana pasir mesti cantik! Sebab the pasir is very the colourfulkan…


Penjaga setia the kids. Dia tunggu mereka i pergi cuci mata jap. Pastu i belikanlah dia flip flop gambar lep-lep yang 12 hengget tu. Kemain suka..hihihi


Ingatkan sorang sekeping jer diorang buat benda ni. Ropanya kemain banyak pulak pics Ben 10 yang available! Pengsan nunggu. Abang kata nak buat wallpaper kat bilik diorang. Haiyooo..boleh nightmarelah mama gini kalau tidur kat bilik korang.


Come to adik, mama! Alahai anak manja mama sorang ni. Kalau pasal mencairkan orang memang number one. Dah 5 tahun dia pegang title bongsu..bilalah agaknya nak handover the title.


10 Responses to “Pasir mainan yang kalerful”

  1. kaseh January 25, 2011 at 1:30 pm #

    pasir kalerpul ni mmg budak2 suka tapi yg malasnya nak nunggu.. lily sib baik ada org tlg tgkkan…

    • rillys January 25, 2011 at 2:30 pm #

      yerlah kak. nak tunggu tu bosan..nak buat sekali malas..hihi..tu yang bawa penjaga setia

  2. mummysyafie January 25, 2011 at 4:47 pm #

    sama ngan wawan, dah 5 tahun gak dier pegang title tu.

    • rillys January 26, 2011 at 10:08 am #

      ohh yerlah..samalah kita. sesama kita doa ada rezeki untuk yg baru ekk 🙂

  3. Ada Dalina January 25, 2011 at 5:18 pm #

    heheh..kiter yg dah tua ni pon suka main pasir kaler2 tu..maklumlah masa kiter bdk2 dlu xder lain menda alah nih…

    • rillys January 26, 2011 at 10:07 am #

      mamanya lagi excited main dari anaknya..hihihi

  4. lieza January 26, 2011 at 12:49 pm #

    dh bhajat nk bg title bongsu pada insan baru ea kak..

    • rillys January 26, 2011 at 3:50 pm #

      kalau ada rezeki..hehe

  5. erin January 28, 2011 at 4:59 pm #

    i pon never try this
    same goes to camimi
    kecik lagi la camimi nak try main
    kang silap2 mommy dia geram, mommy dia yg main
    hiks!

    • rillys January 29, 2011 at 10:33 pm #

      mmg u pun akan geram sama erin. dahlah kalerfulkan…

Leave a Reply