Wedding Ayu Raudhah n Zaquan Adha

22 Jan

Minggu ni kecoh pasal wedding pemain bolasepak Zaquan Adha dengan pelakon wanita Ayu Raudhah. Diorang nikah petang semalam, pastu sanding malam tadi. So i dah budget pepagi ni kompem pic kahwin diorang dah ada kat forum cari. Hihihi..i pun tolonglah enterframekan kat sini. Layannn…


Woww! Baju nikah dia kembang u. Notty tau ada yang kata macam parachute..ekekeke!


Nervous pakcik nervous!


Rita tak datang. Tak sihat kata husband dia..Aidil Zafuan..Ritakan pregnant 5 months. Anyway dah kahwin dengan kembar ni jangan keliru sampai tertukar husband pulak ekk..hiks!


Setelah sah menjadi pasangan suami isteri. Still nampak a bit tembam jugak Ayu Raudhah ni. Rasa macam ada terbaca news yang dia dah langsing melangsing pakai produk pelangsingan. Donno..takpelah janji dia bahagia.


Yang ni pulak masa persandingan malam tu. Pic kat pelamin diorang tak tepek pulak.


Kakak dia Rozita Chew Wan pon harus glamor u!



Uiks..monyet manalah yang bertuah ni..ekekeke..binatang peliharaan merekakah? Again..donnolah janji diorang bahagia. Persandingan sebelah lelaki minggu depan. Apepun congrates to both of them. Selamat melayari bahtera perkahwinan. Semoga kekal abadi dan bebas dari segala kontroversi…amin!



12 Responses to “Wedding Ayu Raudhah n Zaquan Adha”

  1. puteri ain January 23, 2011 at 4:18 pm #

    selamat pengantin baru buat mereka..:)

    • rillys January 24, 2011 at 10:24 am #

      thanks bagi pihak mereka..cewahhh

  2. Munirah Abd January 23, 2011 at 6:50 pm #

    monyet tu overtau siap hisap jari tido tuuuuu..

    • rillys January 24, 2011 at 10:23 am #

      hahaha! memang over tau!

      • umaira January 24, 2011 at 11:29 am #

        x silap nama monyet tu kiki…zaquan nyer pet..

        • rillys January 24, 2011 at 1:46 pm #

          bertuah tul kiki..ekekeke

  3. yan January 24, 2011 at 10:44 am #

    Ni kalau tak jaga betul2 ni, mau melambut badan dia lepas beranak ni..

    • rillys January 24, 2011 at 1:47 pm #

      erkkk..satu tembakan tepat mengena!

  4. kaseh January 24, 2011 at 10:07 pm #

    monyet lagi comel..muehhehe.. apa motif dorang bergamba ngan si comel tu eik…

    • rillys January 25, 2011 at 10:49 am #

      haha! pedas ayat tu..tapi memang paling comel pun

  5. TheSharkox January 27, 2011 at 9:46 am #

    Munyet munyet…hehe…

    manchester punya munyet

    • rillys January 27, 2011 at 10:57 am #

      yg penting dia cute..hehe

Leave a Reply