Kalau beli barang kena bawak tuan punya body

21 Jan

Balik dari ikea dengan bff haritu, terus macam terngiang2..eee cantiknya barang ni cantiknya barang tu. Tu yang keesokan harinya..cewahhh..terus sembur ayat2 cinta kat baba..pergi balik kat ikea tu.

Taraaa! Here we are! Apepun kasi sapedek dulu..ayam comel sekor, meatball n salmon adalah menu wajib kalau kesini.

Ohh this time diorang request spaghetti as well. Nyum nyum!

Dan nyum!

Bangun mak su! Bangun!

Actually, i repeat datang sini balik sebab nak cari things for the kids’ bedroom. Tu yang kena bawak tuan punya badan. Kot masa gi dengan bff tu i beli kang diorang taknak…ater camne?? And the budget kena bawak bapaknya pulak. Kot beli dulu kang tak diapprove..camne nak claim??

Masa passby bahagian kitchen tu ada demo. No wonderlah dari jauh bau ada sedap!

Dengan soft toy mouse tu beranilah. Coba yang betul punya??

Fuhh memang nasib baik tak bawa diorang masa dating dengan bff haritu. Kalau tak pengsan! Kecoh macam anak seploh! Diorang ni kalau ada baba baru sopan sikit.

Their favorite spot

Baik punya landing. Setelah penat memilih barang untuk bilik sendiri. Cakap pasal penat..bestnya harini friday..dah nak weekend! Shopping mall kompem sesak dengan mereka yang nak shopping for CNY. Apepun have a pleasure weekend!


4 Responses to “Kalau beli barang kena bawak tuan punya body”

  1. attyfir January 21, 2011 at 3:40 pm #

    teruja kty nengok ayam sekor ni ..terliur..

    • rillys January 21, 2011 at 11:43 pm #

      sedap kakty! tapi ayam golek tepi jalan tu lagi sedap..hiks

  2. Dee January 21, 2011 at 5:13 pm #

    mana barang yg dibelinya? x tunjuk pun 🙁

    • rillys January 21, 2011 at 11:43 pm #

      ada tu tunjuk sesikit :P…barang2 biasa jer dee..beli within budget ciput..hehe..dedua dah sekolah ni semangat pulak nak barukan bilik diorang..

Leave a Reply