Malas pergi cinema? Jom layan astro first!

20 Jan

Syoknya cuti harini. Nak keluar kang balik dah penat. Esok dah sekolah balik. Baik melepak dan melepet kat rumah jer. Lagi bagus. Pada yang rasa nak tengok movie kat shopping mall tu tapi macam kemalasan, bolehlah langgan Astro First. Dah dengar tak pasal produk baru astro ni?

Tapi tak semua movie kat wayang ada kat sini. Untuk permulaan ni astro bagi pilihan 2 movie ni jer..Ngangkung, Aku Masih Dara n Damping Malam. Setiap filem berharga rm15. Masa tayangan 48 jam dari waktu kita subscribe.

Caranya mudah jer..pergi kat channel 480..klik ok..pastu akan keluar code untuk kita sms pada nombor tertera kat tv tu nanti. Bila dah success..tontonlah bebanyak kali. Filem yang terpilih biasanya dah ditayangkan kat pawagam selama 2 minggu. Oklah tu!

Lepas ni sambil makan maggi, sambil punggah2 baju pun boleh layan filem kat wayang rumah. Tak caya?


Siap makan maggi tu dengan berbagai posing lagi!


Dan punggah baju sampai nak pengsan mamanya tengok pun takpe. Ater dah leka sangat tengok wayang versi rumah kat astro firstkan. Selamat menonton!



16 Responses to “Malas pergi cinema? Jom layan astro first!”

  1. kaseh January 20, 2011 at 1:09 pm #

    hahahaha kiut jek tgk dorang mkn megi..tiba2 auntie kaseh yg tgh lapo ni nampak megi pun rasa cam sedappp jek..hehehe

    • rillys January 21, 2011 at 10:09 am #

      hahaha! sabo jerlah! aunty kaseh pun cute mute wutttt…

  2. mummysyafie January 20, 2011 at 4:11 pm #

    bleh la lyan movi kat astro je kan. tapi kena tengok gak muvi apa yang ada.

    • rillys January 21, 2011 at 10:08 am #

      aah..ly tunggu movie Kongsi tu..shaheizy sam berlakon tu..lawaks gila dengarnya..hehehe

  3. erin January 21, 2011 at 8:16 am #

    ly, husband berminat gak astro first
    tapi betul ke ada 3 filem je buat masa ni
    and setiap tu harga RM15. means kalo nak subscribe 3 films terbaru tuh kena darab 3 la eh?

    • rillys January 21, 2011 at 10:06 am #

      aah for the meantime ada 3 filem jer. and each of it rm15..kalau 3 jadi rm45. selang seminggu dua baru dia ubah movie lain tak silap. boleh tgk kat site astro apa movie yg coming soon.

  4. rasp January 21, 2011 at 11:10 am #

    semua skarang dah senang kan sis…
    ada $$$$ semua leh dapat…at your fingertips je..

    • rillys January 21, 2011 at 3:40 pm #

      sanggup dengan tak sanggup bayar jer extra tu kan!

  5. erin January 21, 2011 at 11:18 am #

    em, mahal la pulak. ingatkan 3 films RM15 leh la tahan gak.
    well, tgk je la kat wayang atau tggu masuk astro ria. hik hik hik
    btw, ngangkung dah tgk 🙂

    • rillys January 21, 2011 at 3:39 pm #

      hihihi..pilihan ditangan anda gitu. raya sok klualah tu..ngangkung ly dah tgk..dload kat tenet 😀

  6. buaya January 21, 2011 at 12:14 pm #

    salam ziarah

    selamat dtg ke blog sy dan menjadi follower sekali k

    • rillys January 21, 2011 at 3:39 pm #

      salam ziarah kembali..ok insyaallah 🙂

  7. lieza January 21, 2011 at 1:37 pm #

    wah…akk dh melanggan ea…

    • rillys January 21, 2011 at 3:38 pm #

      erkk taklah. akak dload kat tenet jer 😀

  8. yana January 21, 2011 at 3:20 pm #

    bile ada astro first kt umah tak payah g panggung wayang.. tu yg erma fatima komplen.. makin rugilah panggung wayang..=)

    • rillys January 21, 2011 at 3:38 pm #

      ada pro n cons dia. tu lah kalau ramai yg protes maybe kena nilai balik kot.

Leave a Reply