Bila Pak Nil tersentap dengan lawak Zizan

19 Jan

Layan tak Raja Lawak musim terbaru ni? Boleh tahan jugaklah kelawakan peserta untuk musim ni. And for pengacara dia pulak, masih dikekalkan Zizan n Johan. Ponnn lawak jugak! Ni i ada dapat email pasal isu lawak Zizan yang permainkan nama pak nil.

Dalam berlawak tu, Zizan secara spontan tersentuh nama 2 artis. Awal Ashaari dia panggil Lewat Ashaari. Aznil Nawawi dia panggil Aznil Nawawa..aiyokkk! Apa lagi tersentuhlah hati nurani pak nil bila nama arwah ayah dia kena main. Dan bermulalah sesi ketidakpuasan hati paknil di twitter.


Hamek..kan dah tersentap pak nil..hehehe..yerlah siapa tak hangen nama bapak diperkotak katikkan.

Tapi tak lamalah marah dia sebab Zizan ada reply balik to say..i’m sorry!


Sian dia..merayu2 u.


Nasib baik pak nil cool down. So the issue dah habis disitu. Kang adalah yang tak puashati gi tokok tambah benda tak patut. Bagus jugak ada twitter ni kan.


Bermaafanlah sesama kita. Manusia tak lari dari kesilapan, cuma janganlah pisang berbuah dua kali. Jadikan pengajaran untuk kita semua.


Peace no war pak nil 🙂


6 Responses to “Bila Pak Nil tersentap dengan lawak Zizan”

  1. mummysyafie January 19, 2011 at 11:53 am #

    nasib baik zizan dah minta maaf..n nasib baik tak perpanjangan. sumtimes benda ni bleh jadi sensitif kan..esp part family

    • rillys January 19, 2011 at 1:46 pm #

      yer sis..seb baik dia tahu silap dia..harap tak berulang lagi

  2. zuris January 19, 2011 at 12:13 pm #

    lily…darleezuris.blogspot.com
    zuris tak kasi tau ek?sori2.

    masa sekolah2 dulu budak laki suka lah ejek2 nama bapak nie.tah apa2.

    • rillys January 19, 2011 at 1:45 pm #

      aah tak bgtahu pun 🙁

      mmg bebudak laki suka ejek2 nama bebapak ni. sampai bertumbuk pun ada!

  3. lieza January 19, 2011 at 12:39 pm #

    berhati2 dlm mnyusun kata2 ea zizan…

    • rillys January 19, 2011 at 1:44 pm #

      harap dia jadikan pengajaran…

Leave a Reply